Ford garanti – Garanti for monterede dele

Originale Ford reservedele og tilbehør, som monteres af Ford eller af en autoriseret Ford forhandler før den første overdragelse af en ny bil til en kunde, er dækket af de samme garantivilkår som for Fords basisgaranti og en eventuel valgfri udvidet garantiordning.

Reservedele og tilbehør, som monteres efter levering af bilen, er som minimum dækket af en garanti på ét år/ubegrænset kilometerstand, som kan være længere for visse dele, f.eks. batterier.

Leverandørmærkede reservedele og tilbehør er ikke dækket af en Ford garanti.

Yderligere oplysninger:

Ford-garantier – dækning og undtagelser