Ford-garanti – garanti mod gennemtæring

Hvis en del af bilens karosseri er gennemtæret af rust, repareres eller udskiftes de paneler, der er gennemtæret, gratis af en autoriseret Ford-forhandler, uanset om bilen har skiftet ejerskab i garantiperioden.

Bemærk: Udtrykket "gennemtæring" betyder et hul gennem hele karosseriet som følge af korrosion indefra eller nedefra, som skyldes produktionsfejl.

Bemærk: Udtrykket "karosseri" omfatter ikke fælge og ekstraudstyr såsom dele i krom, kofangere, lister og hængsler. "Læsseplatformen" på Ford Transit er heller ikke medtaget.

Yderligere oplysninger:

Ford-garantier – dækning og undtagelser