Ford-garanti – dækning i udlandet

En bil, der er købt hos en autoriseret forhandler i Europa*, er dækket af den garanti, der gælder på det marked, hvor bilen er købt, uanset om bilen føres til et andet land (inden for Europa*). Hvis der opstår en fejl ved en af bilens dele, som kan tilskrives produktions- eller materialefejl, kan ejeren få den pågældende del repareret eller udskiftet hos en hvilken som helst autoriseret forhandler i Europa.

* - Europa er defineret som EU-lande.

Yderligere oplysninger: