Hvor længe holder en elbils batteri?

Fords elbiler er bygget efter de samme høje kvalitetsstandarder som vores konventionelle biler. Derfor giver vi en garanti på 8 år/160.000 km på vores batterier. Den forventede levetid på et batteri til en elbil, er så længe batteriet kan lagre elektricitet i en tilfredsstillende grad. Det varierer dog, hvad anses som værende tilfredsstillende, og derfor rykker grænsen sig for en elbils batteris levetid sig også i takt med, at battierne bliver bedre til at lagre elektricitet.