Ford Garanti - Overførsel af garanti

Fords garanti følger bilen - ikke ejeren. Ejerskab skal meddeles Ford enten ved at kontakte din lokale Ford forhandler eller værksted. Du kan finde din lokale Ford forhandler eller værksted hér: Find din Ford forhandler/værksted

Alternativt ringe til Ford Kundeservice på 4368 2000, som vil kunne hjælpe dig med at få registreret de korrekte ejer-informationer på bilen.

Yderligere oplysninger:

Ford-garantier – dækning og undtagelser