Yderligere oplysninger:

Reparationsgaranti ved kollision

Plademetal/karrosseriplader udskiftet af et Ford-godkendt værksted er omfatter af en 3 års garanti mod produktions-/materialefejl

Garantien garanterer kvaliteten og holdbarheden af reparationer, der er udført af en autoriseret forhandler ved brug af originale Ford-reservedele.

Med undtagelse af normale sliddele dækker garantien alle arbejdstimer og reservedele, der benyttes i forbindelse med plademetal/karrosseriplader udskiftning.

Den treårige garanti i forbindelse med pladearbejde fungerer uafhængigt af gennemtæringsgarantien og kræver, at kunden eller forsikringsselskabet køber en reparation, mens gennemtæringsgarantien er en integreret del af bilgarantien.