Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

 Vurdering af garanti på skadesarbejde

For at få vurderet en eventuel reklamation vedrørende karrosseriarbejde kan du køre til din Ford Forhandler og få vurderet din anke. Vær venligst opmærksom på, at det kan medføre betaling for udført diagnosticering.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.