Børnesikringslås

Biler med mekanisk børnesikringslås

Bagdørene kan ikke åbnes indefra, når disse låse er indstillet.

Børnesikringslåsene er placeret på hver bagdørs bagkant og skal indstilles for hver enkelt dør.

• Venstre side: Drej mod uret for at aktivere og med uret for at deaktivere.
  • Højre side: Drej med uret for at aktivere og mod uret for at deaktivere.

Biler med fjernbetjent børnesikringslås

• Tryk på kontakten for at aktivere dem.
  • Tryk på kontakten igen for at deaktivere dem.

Bemærk: Du kan ikke åbne bagdørene indefra, hvis du har aktiveret børnesikringslåsen.

Bemærk: Du kan ikke åbne bagdørene indefra, hvis du har aktiveret børnesikringslåsen.