Ford MyKey®

Del bilen uden problemer med MyKey®

Denne teknologi lader dig indstille den maksimale hastighedsgrænse, indstille en selepåmindelse og endda kontrollere audiosystemets lydstyrke, hvis du ønsker det. Ford MyKey®, er ekstrem brugervenlig og er udviklet for at give dig ro i sindet, hvis du har lånt din bil til en ven eller et familiemedlem. Sæt blot nøglen i tændingen, start bilen og følg så den enkle vejledning til at indstille de begrænsninger, du ønsker, at nøglen skal have. Du kan vælge max 140 km eller 160 km i timen . Du kan selv gemme den ubegrænsede "admin" nøgle eller endda have mere end én af begge nøgler, hvis du ønsker det.

Fås på: Focus, Focus ST, Galaxy, S-Max, Tourneo Custom, Transit Custom, Transit Chassis Cab, Transit Connect, Transit Van