Påvirker AppLink app'ens funktion eller hastigheden af dataforbindelsen?

Nej. Hvis du oplever en langsom dataforbindelse på mobiltelefonen, når du bruger apps uden for bilen, eller hvis apps fungerer dårligt, når du er væk fra bilen, kan du forvente den samme effekt, når du bruger AppLink. AppLink er kun en port til at forbinde kompatible applikationer med din bil. Den hverken forbedrer eller forringer effekten eller driften af din mobiltelefon.