AppLink

Nyheder

• Ford SYNC 3 er udstyret med AppLink, som giver et udvalg af nyttige apps, mens den understøtter Ford-princippet om, at førere "holder deres hænder på rattet og øjnene på vejen".
  •  AppLink gør det muligt at få adgang til Ford-autoriserede apps, der er installeret på en telefon, og kontrollere dem via touchskærmen og stemmekommandoer.
  • Når app’en er i brug, vises den på Ford SYNC 3 med AppLink-skærmen.
  • Nogle apps har adgang til bilens data, som f.eks. GPS og kilometertæller, hvis du giver dem tilladelse til det

AppLink-katalog

• Ford-websitet inkluderer et app-katalog, hvor brugere kan browse de apps, der er tilgængelige til deres SYNC-udgave. AppLink-kataloget inkluderer også links til iTunes og Google Play Butik, hvor AppLink-apps kan downloades.

For mere information, klik her.