Sådan ændrer du sproget i SYNC

SYNC 4A

1. Klik på billedet Køretøj på din SYNC-skærm.
  2. Vælg Generelt.
  3. Brug pilen til at vælge dit sprog (English, Français eller Español).

Tabellen herunder hjælper dig med at indstille dit foretrukne sprog.

Engelsk

Spansk

Fransk

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 4

1. Tryk på Indstillinger på din SYNC-skærm.
  2. Vælg Generelt.
  3. Brug pilen til at vælge dit sprog (English, Français eller Español).

Tabellen herunder hjælper dig med at indstille dit foretrukne sprog.

Engelsk

Spansk

Fransk

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 3

1. Tryk på Indstillinger på din SYNC-skærm.
  2. Vælg Generelt.
  3. Brug pilen til at vælge dit sprog (English, Français eller Español).

Tabellen herunder hjælper dig med at indstille dit foretrukne sprog.

Engelsk

Spansk

Fransk

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 2

1. Tryk på Menu (tandhjulsikonet).
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Tryk på System.
  4. Vælg dit sprog (English, Français eller Español).

Tabellen herunder hjælper dig med at indstille dit foretrukne sprog.

Engelsk

Spansk

Fransk

Settings

Ajustes

Réglages

System

Sistema

Système

SYNC-navigation "P"

1. Tryk på den hårde knap MENU.
  2. Vælg Feedback på skærmen.
  3. Vælg dit sprog (English, Français eller Español).

Tabellen herunder hjælper dig med at indstille dit foretrukne sprog.

Engelsk

Spansk

Fransk

Feedback

Reacción

Retour

SYNC Gen 1.1

1. Tryk på MENU.
  2. Rul ned til Vis indstillinger, tryk på OK.
  3. Rul til sprog, tryk på OK.
  4. Vælg dit sprog (English, Français eller Español), tryk på OK.

Tabellen herunder hjælper dig med at indstille dit foretrukne sprog.

Engelsk

Spansk

Fransk

Display Settings

Ajustes de pantalla

Réglages affichage

Languages

Idiomas

Langues

SYNC Gen 1

1. Tryk på AUX flere gange, indtil SYNC vises.
  2. Tryk på MENUMEDIEMENU vises midlertidigt i radiodisplayet.
  3. Rul flere gange, indtil SYSTEMINDSTILLINGER vises i radiodisplayet.
  4. Tryk på OK for at bekræfte og komme ind i menuen SYSTEMINDSTILLINGER.
  5. Rul, indtil AVANCERET vises i radiodisplayet.
  6. Tryk på OK for at bekræfte og komme ind i menuen AVANCERET.
  7. Rul flere gange, indtil SPROG vises i radiodisplayet.
  8. Tryk på OK for at komme ind i menuen SPROG.
  9. Rul for at vælge dit sprog (English, Français eller Español).

Tabellen herunder hjælper dig med at indstille dit foretrukne sprog.

Engelsk

Spansk

Fransk

System Settings

Configuracion del Sistema

Paramètres Système

Advanced

Opciones Avanzadas

Avance

Languages

Idiomas

Langues

Return

Volver

Retour

Se din Instruktionsbog for oplysninger, der er specifikke for dit køretøj.