Kompatibilitet med Bluetooth-smartphone

For at opnå problemfri forbindelse mellem din mobile enhed og din Ford-bil anbefaler vi, at du tjekker din telefons kompatibilitet med producenten af din mobile enhed. Det kan du gøre ved at besøge producenten af din mobilenheds hjemmeside eller brugermanualen.

For Apple CarPlay- og Android Auto-kunder skal du sikre dig, at din bils software er opdateret, tilslutte din enhed og følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre opsætningsprocessen.