Hvad er SYNC 4/4A?

SYNC 4

SYNC 4* er et cloud-forbundet infotainmentsystem med avanceret ruteplanlægning og konventionel talegenkendelse. Cloud-forbindelse tillader Software Updates for at sikre, at dit køretøj altid bliver bedre. Den omfatter trådløs smartphone-integration, en ny 12" berøringsskærm, plus meget mere.

Du finder yderligere oplysninger om SYNC 4, hvis du går til .

SYNC 4A

Ford SYNC 4A* er et cloud-forbundet kommunikations- og underholdningssystem inde i bilen*. Cloud-forbindelse giver mulighed for avanceret ruteplanlægning og konventionel talegenkendelse. Med trådløs smartphone-integration, styring af opladning af det elektriske køretøj, en intuitiv 15,5" berøringsskærm, plus meget mere vil du opleve en ny forbundet verden via din bil.

Du finder yderligere oplysninger om SYNC 4A, hvis du går til .

*Næste generation Ford SYNC® og navigationssystem er valgfrit udstyr. Hold opmærksomheden på kørslen. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Det er ikke alle funktioner, der er kompatible med alle telefoner. Der kan gælde gebyrer for beskeder og data.