Sådan indstiller du uret i SYNC

Vælg den version af SYNC, som dit køretøj har, blandt mulighederne nedenfor for at se de korrekte trin. Du kan også tjekke din Instruktionsbog for flere oplysninger.

SYNC 4A

Sådan indstilles tiden:

1. Klik på billedet Køretøj på dit køretøjs SYNC-skærm.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Ur.
  4. Brug pileknapperne til at indstille tiden.

Tilpasning af indstillingerne for automatiske tidsændringer:

1. Klik på billedet Køretøj på dit køretøjs SYNC-skærm.
  2. Tryk på Indstillinger på berøringsskærmen.
  3. Tryk på Urindstillinger.
  4. Slå Opdatering af automatisk tidszone til eller fra.

SYNC 4

Sådan indstilles tiden:

1. Tryk på Indstillinger på dit køretøjs SYNC-skærm.
  2. Tryk på Urindstillinger.
  3. Brug pileknapperne til at indstille tiden.

Bemærk: Indstillingerne AM og PM er ikke tilgængelige i 24-timers tilstand.

Tilpasning af indstillingerne for automatiske tidsændringer:

1. Tryk på Indstillinger på dit køretøjs SYNC-skærm.
  2. Tryk på Urindstillinger.
  3. Slå Opdatering af automatisk tidszone til eller fra.

SYNC 3

1. Tryk på Indstillinger på dit køretøjs SYNC-skærm.
  2. Tryk på Ur:
    • Indstil tiden vha. + eller - tegnene.
    • Tryk på AM eller PM for at vælge mellem morgen eller eftermiddag.
    • Vælg tidsformat (12-timers eller 24-timers tilstand).
    • Slå Automatisk opdatering af tidszone til (for køretøjer udstyret med navigation).
    • Indstil uret til GPS-tid (for køretøjer udstyret med navigation).

SYNC 2

1. Tryk på urdisplayet øverst på din SYNC-skærm.
  2. Tryk på + eller - for at indstille tiden.
  3. Tryk på AM eller PM for at vælge mellem morgen eller eftermiddag.
  4. Brug op- og nedpilene for at indstille dine præferencer:
    • Indstil urdisplayet (dato og tid).
    • Nulstil uret til GPS-tid (for køretøjer udstyret med navigation).
    • Vis udendørstemperaturen.
    • Opdateringer af Indstil automatisk tidszone.
    • Vælg 12-timers eller 24-timers format.