Rengøring af touchskærme

Som alle andre touchskærme skal SYNC-skærmen fra tid til anden rengøres. Rengøringen klares med en blød klud, f.eks. af samme slags som bruges til rengøring af briller. Hvis der stadig er skidt eller fingeraftryk på skærmen, kan kluden tilføres en anelse alkohol. Undgå at hælde eller spraye alkohol på displayet. Rengør ikke displayet med rensemiddel eller nogen form for opløsningsmiddel.

Din instruktionsbog indeholder specifikke oplysninger om din bil.