Sådan indstiller du en destination i SYNC Navigation.

SYNC 2

Naviger til en destination vha. stemmestyring:

Berøringsskærmen kan bruges til at indstille en destination på mange forskellige måder, fx vha. en gadeadresse, et byområde eller et interessepunkt (POI).Den nemmeste måde er vha. stemme

1. Tryk på taleknappen på rattet
  2. Sig "Destinationsadresse"
  3. Systemet spørger efter den fulde adresse og viser et eksempel på skærmen.
  4. Sig adressen helt naturligt, fx "Store Kongensgade 2, København"
  5. Systemet finder først byen og lokaliserer derefter gaden i byen.
  6. Lokaliteten vises på et kortskærmen
  7. Tryktaleknappenrattet.
  8. Sig “Indstil som destination”, “Indstil som referencepunktellerForetag ændring
  9. I dette eksempel skal du sige "Indstil som destination"
  10. Et kort, der viser køretøjets aktuelle lokation, kommer frem på skærmen
  11. Når køretøjet begynder at bevæge sig, starter rutevejledningen

Bemærk: Hvis du ikke kender den fulde adresse, anmoder SYNC 2 om oplysningerne trin for trin. For hvert trin (knudepunkt, interessepunkt, gadeadresse) vises der på skærmen en liste over tilgængelige stemmekommandoer, der er relevante for præcist dette trin.

Naviger til en destination vha. berøringsskærmen:

1. Tryk på navigationshjørnet.
  2. TrykDest
  3. Vælg, hvordan destinationen skal angives
  4. I dette eksempel skal du trykkeAdresse
  5. Indtast oplysningerne, afsnit for afsnit
  6. Tryk på GO, når du er færdig
  7. Et kort over destinationen vises på skærmen
  8. Tryk på Indstil som destination
  9. Når køretøjet begynder at bevæge sig, starter rutevejledningen med lyd
  10. Alternativt kan adressen indstilles som referencepunkt, eller den kan gemmes i Foretrukne

Bemærk: Du kan angive en adresse ved at bruge indtastning af enten byen eller postnummeret. Hvis du trykkerbyknappen, kan du skifte mellem indtastning af by og postnummer.

Når du indstiller en destination, er der tre valgmuligheder for den rute, der skal tages:

• Hurtigste rute, som benytter de veje, hvor der kan køres hurtigst
  • Korteste rute, som benytter den korteste afstand
  • Eco-, som benytter den mest brændstofeffektive rute

Efter angivelse af en destination vises disse rutepræferencerskærmen som bløde knapper, der skal vælges, før rutevejledningen starter til sidst.

I rutepræferencerne kan en foretrukken rute vælges som standard for at gøre det hurtigere at angive destinationen, så der altid startes med det foretrukne rutevalg.

Nogle knapper på skærmen har en række lysbjælker langs deres højre side. Den første lysbjælke fremhæves først. Når knappen trykkes ned igen, tændes den anden lysbjælke, og der vises flere valgmuligheder osv. Eksempel: Ændring af korttilstanden fra 3D til Nordpå til På vej mod destination.

SYNC 3

1. startskærmen skal du blot trykkenavigationsknappen, så får du et kort med et pileikon, der angiver din aktuelle lokalitet.
  2. Når du trykkerdestinationsknappen, vises en liste over flere valgmuligheder, du kan søge ud fra: gadeadresse, tidligere destinationer, foretrukne, interessepunkter eller POI'er, som interessepunkter ofte betegnes osv.
  3. Tryksøgeknappen øverstskærmen.
  4. Indtast adresse, bynavn, POI eller knudepunkt.
  5. Tryksøgeknappen. Tryk derefter på Start for at vise rutevejledningens retningsangivelser.

Sådan søger du efter kategori eller POI vha. berøringsskærmen:

1. startskærmen for navigation skal du trykkedestinationsknappen og det, du ønsker at søge efter, fx mad, brændstof, hoteller, pengeautomater m.m.
  2. Vælg fx mad og derefter, hvordan du ønsker at søge, fx tæt på. Derefter vises en liste over restauranter tæt på din nuværende lokation.
  3. Vælg den restaurant, du ønsker. Tryk derefterIndstil som ny destination.
Bemærk: Hvis du på et tidspunkt ønsker at annullere en rute, skal du trykkemenuknappen her og derefter trykkeflisen Annuller rute.