Sådan bruger du SYNC stemmekommando

Stemmekommando giver dig mulighed for at bruge både dit Ford audiosystem og din mobiltelefon. Du kan kontrollere flere forskellige funktioner ved hjælp af en oprettet liste over stemmekommandoer.

Du aktiverer systemet ved blot at trykke på knappen 'Stemmestyring' på rattet eller ratstammen og derefter sige din kommando. Hvis du f.eks. vil tilgå betjeningen af dit klimaanlæg (hvis et sådant er monteret), skal du blot sige 'klima'. Hvis du vil tilgå din cd-afspiller, skal du sige 'cd' osv.

De fleste Bluetooth® mobiltelefoner er kompatible med det Ford køretøj, du kører i, og du kan styre din mobiltelefon ved hjælp af kommandoer som f.eks. 'Ring til".

Og hvis du på et tidspunkt får brug for hjælp til at bruge systemet, skal du blot sige 'Hjælp'.

Du finder konkrete oplysninger om dit køretøj i din Instruktionsbog.