Hvordan bruger jeg tekstbeskedfunktionen med SYNC 3?

Inden du bruger tekstbeskeder:

1. Sørg for, at din telefon er parret. Lær, hvordan du parrer din telefon her.
  2. Sørg for, at tekstmeddelelser er slået til:
    1. Gå til Indstillinger på din telefon.
    2. Indstil Bluetooth til TIL.
  3. Tryk på Info-ikonet, der vises til højre for SYNC-navnet.
  4. Indstil Vis meddelelser til TIL.
  5. Indstil SYNC-kontakter til TIL.

Når du modtager en tekstbesked på din telefon, vises en dialogboks på dit køretøjs SYNC-skærm.

Du kan vælge at:

• Høre beskeden.
  • Se på din touchskærm.
  • Ringe kontakten op.
  • Besvare ud fra en liste med forudindstillede beskeder.

Noter:

• iPhones indeholder ikke mulighed for tilbagekald fra køretøjet eller besvarelse af tekstbeskeder.
  • SYNC henter ikke læste tekstbeskeder fra din telefon.
  • Nogle funktioner i tekstbeskedfunktionen er ikke tilgængelige, når køretøjet bevæger sig med en hastighed over 5 km/t.
  • De nyeste SYNC 3-softwareversioner har fjernet påmindelsen om ulæste tekstbeskeder, hver gang du starter dit køretøj. Du vil fortsat modtage påmindelser om ulæste tekstbeskeder, når din telefon er parret og du kører.

Konfiguration på iOS

1. Gå til indstillingsmenuen på din mobiltelefon.
  2. Vælg Bluetooth®.
  3. Vælg info-ikonet til højre i dit køretøj.
  4. Slå meddelelse om tekstbesked til eller fra.

Konfiguration på Android

1. Gå til indstillingsmenuen på din mobiltelefon.
  2. Vælg Bluetooth®.
  3. Vælg profilfunktionen.
  4. Vælg telefonprofilen.
  5. Slå meddelelse om tekstbesked til eller fra.

Hvis du har flere SYNC-relaterede spørgsmål, kan du besøge www.ford.co.uk/OwnerServices/SYNC-and-Bluetooth-Support.