Sådan bruges iPhone og Siri uden at kiggedem

Påvirkede Teams: Alle

• Før du kan begynde at bruge Siri uden at kigge, skal du først sørge for, at din iPhone er er parret med din SYNC 3 med AppLink systemet. Når din iPhone er parret med SYNC 3 med AppLink, er der to måder, hvorpå du kan få adgang til Siri:
    1. En måde er at vælge telefonikonet på din touchskærm og derefter trykkeSiri-flisen.
    2. Flisen skifter farve for at indikere, at Siri er nu aktiveret.
  • Den anden måde at få adgang til Siri er gennem ratbetjeningen:
    1. Trykknappen til stemmeaktivering.
    2. Hold den nede i cirka 2 sekunder.
    3. Nu kan du bruge SYNC 3 med AppLink for at tale til Siri, håndfrit.