Sådan får du adgang til indstillingerne i SYNC 3

1. Vælg indstillingskontakten, og åbn indstillingsmenuen.
  2. Vælg hver mulighed i indstillingsmenuen for at se, hvad den styrer. Her er nogle eksempler:
    • Lydindstillingen giver dig mulighed for at styre lydkvaliteten og lydstyrken.
    • Når du vælger Ur, kan du ændre urets indstillinger, herunder tidszonen og den aktuelle tid.
  3. Brug indstillingerne til at administrere dine Bluetooth-enheder, herunder at slå Bluetooth til og fra og se oplysninger om dine tilsluttede enheder.
    • Brug indstillingerne til at se, ændre og gemme dine navigationspræferencer.
    • Fra den generelle menu kan du administrere dit systemsprog, indstille distancevisning til Miles eller Km og indstille temperaturskalaen (Celsius eller Fahrenheit).
  4. Du kan også aktivere og deaktivere Apple CarPlay og Android Auto ved hjælp af dine indstillingskontakter.

Få mere at vide i din instruktionsbog.