Sådan indsender du feedback om SYNC 3 HERE i Maps

Gader og motorveje, skiltning og hastighedsgrænser, rundkørsler, tunneler, omfartsveje... De undergår konstant ændringer. For at dit navigationssystem kan levere den bedst mulige ydelse, er det afgørende at indsamle og registrere disse ændringer løbende.

Du kan spille en aktiv rolle i processen. Når du rapporterer, hvad du observerer som fører, hjælper du med at sikre, at kortene i dit SYNC-system altid er så præcise, nøjagtige og opdaterede som muligt.

1. Besøg vores dedikerede online værktøj* for at indsende din feedback Dette værktøj leveres af en tredjepart, 'HERE Maps', som er eksperter på området.
  2. Du vil modtage et online sporingsnummer, så du kan følge statussen for din rapport.
  3. Opret en HERE Map-konto for at tjekke din status regelmæssigt. Det er en hurtig og nem proces.
  4. Når ændringerne er blevet valideret, vil HERE Maps informere Ford.

Kontakt din Ford-forhandler for at få oplysninger om, hvordan du kan få opdateret din SYNC Map-software, eller hvis du har andre spørgsmål om denne proces.

Udover at sikre, at dit navigationssystem udstyres med de nyeste oplysninger, vil din feedback også hjælpe andre bilister med at finde den bedste rute til deres destination.

*Bemærk, at når du klikker på linket 'Online værktøj', åbnes HER Maps' hjemmeside, som er en uafhængig tredjeparts hjemmeside, der ikke er under Fords kontrol. Ford påtager sig ikke ansvar og står ikke bag indholdet på hjemmesiden eller deres privatlivspolitik.