Sådan indstiller du hjem, waypoints og favoritsteder med SYNC 3

• Ford SYNC 3 med AppLink bruger one-shot-destinationsangivelse, hvilket betyder, at adresseoplysningerne kan indtastes i ét felt i stedet for flere felter.
  • Der kan bruges stryge og knibe fingrene sammen for at zoome og ændre kortvisningen.
  • I fuldskærmskortvisning skjules betjeningsknapperne nederst på skærmen efter 10 sekunder for at gøre kortområdet større.
  • Det valgfrie Navigationssystem giver en fuld 3D-oplevelse med en roterende visning af kortoversigt, forbedret grafik og billeder af POI-bygninger.
  • Ford SYNC 3 med AppLink-motoren bruger 'fuzzy logic' til at korrigere stavefejl og andre fejl ved indtastning af en destination.

Naviger til en destination vha. berøringsskærmen

1. Vælg Nav-flisen eller Kortområdet på hjemmesiden.
  2. Vælg destination.
  3. Brug tastaturet til indtastning af din destination. Det er muligt at angive destinationer på flere forskellige måder: efter adresse, interessepunkter (POI), vejkryds, lokalitet/by, postnummer, bredde- og længdegradskoordinater.
  4. POI eller matchende tidligere destinationer vises.
  5. Rækkefølgen på listen over matchende ruter kan sorteres efter Bedste match eller Afstand eller filtreres, så kun de POIs, der optræder i Michelinguiden, vises.
  6. Vælg den relevante flise.
  7. Vælg pil tilbage for at vende tilbage til Rutelisten.
  8. På den matchende ruteliste skal du vælge det relevante punkt/resultat.
  9. Et kort over destinationen vises sammen med valgmulighederne.
  10. Vælg Startflisen for at starte rutevejledningen til destinationen.
  11. Navigationen begynder, så snart køretøjet begynder at bevæge sig.

Tilføje et styringspunkt ved hjælp af touchskærmen:

• Afstand til destination: Vælg denne indstilling for at få vist afstanden til styringspunktet eller destinationen.
  • Tid til destination: Vælg denne indstilling for at få vist, hvor lang tid det vil tage at nå til styringspunktet eller destinationen.
  • ETA: Vælg denne flise for at få vist det anslåede ankomsttidspunkt. Disse oplysninger vises som standard.
  • Vælg derefter Luk.
  • Når køretøjet begynder at bevæge sig, starter rutevejledningen med lyd.

Gem Hjemme-, Arbejds- eller Favoritadresse ved hjælp af touchskærmen

Hjemme-, arbejds- og favoritadresser kan gemmes i Ford SYNC 3 med AppLink, så føreren kan indstille disse destinationer med ét tryk. Følg vores enkle anvisninger herunder:

1. Vælg destination.
  2. Vælg, om adressen skal tilføjes som favorit, hjem eller arbejde.
  3. F.eks. Vælg hjem
  4. Bekræft valget ved at trykke på Ja.
  5. Indtast hjemmeadressen, eller brug søgefeltet til at finde den.
  6. En liste med matchende destinationer vises.
  7. Vælg det relevante resultat.
  8. Et kort over destinationen vises.
  9. Vælg Gem.
  10. Adressen føjes til listen Favoritter.
  11. Et husikon vises ved siden af adressen for at identificere den som Hjem.
  12. Køretiden til hjemmeadressen fra den aktuelle lokation vises også.

Brug af stemmekommandoer for at navigere

Ønsker du i stedet at bruge stemmekommandoer til at navigere? Du er velkommen til at downloade vores praktiske stemmekommandoliste. Lær, hvor nemt det er at finde en destination, lokalisere et interessested (POI) og meget mere.

Michelinrejseguide

Michelinrejseguiden er en tjeneste, der indeholder ekstra oplysninger om visse interessesteder (POI), f.eks. restauranter og hoteller.

De POIs, som Michelinrejseguiden har oplysninger om, viser en knap, så du kan få vist flere oplysninger. Tryk på denne knap for at få vist flere oplysninger. Hvis du har parret din telefon med systemet, kan du trykke på telefonknappen for at foretage et direkte opkald til det valgte interessested (POI).

Bemærk: Ikke alle funktioner er tilgængelige på alle sprog og i alle lande.