Sådan slutter du SYNC 3 til Apple CarPlay

1. Slut din Apple-enhed med det originale Apple-kabel til dit køretøjs USB-port.
  2. Når du har tilsluttet en Apple-enhed, vises CarPlay på touchskærmen.
  3. Det første skærmbillede af Apple CarPlay-menuen viser dine Apple-standardapps.
  4. Nu er du klar til at udforske fordelene ved Apple CarPlay med SYNC 3.

Bemærk: Understøttet Apple-model – iPhone 5 eller nyere; understøttet iOS-version: iOS 7.1 eller nyere.