Sådan spiller du musik via Fords audiosystem

Du kan tilslutte en række forskellige musikkilder til dit Ford-audiosystem og nyde hvert nummer i højkvalitets stereo.

Du kan vælge mellem følgende lydkilder, afhængigt af audiosystemet:

USB-lagermedie

Du skal blot sætte en USB-nøgle i USB-porten (eksempelvis) og vælge den som afspilningskilde på menuen i dit audiosystem. Skærmen viser USB-nøglens filstruktur. Understøttede lydformater: MP3, WMA (DRM-beskyttede WMA-filer afspilles ikke) og WAV.

Apple iPod/iPhone

Du kan nemt betjene din iPod eller iPhone og præcis, som du plejer at gøre, via Ford-audiosystemet. Vi anbefaler, at du anvender det originale Apple USB-kabel for nem betjening og optimal lydkvalitet.

Bluetooth®-musikkilde

Via Bluetooth-forbindelsen kan du streame musik trådløst fra din mobiltelefon.

Sådan aktiverer du din foretrukne musikkilde

Tilslut afspilleren, du vil anvende sammen med dit Ford-audiosystem.

Vælg den ønskede kilde (USB, iPod eller Bluetooth) ved at trykke gentagne gange på 'AUX'-knappen, indtil du ser den, eller brug stemmekommandoer, hvorefter den valgte enhed automatisk starter afspilningen.

Tip: Du kan også anvende USB-porten til at oplade din mobilenhed.

Mobile musikfunktioner er kun tilgængelige med udstyrspakken 'USB/iPod'. I så fald vil din bil være udstyret med en USB-port, som, afhængigt af bilmodel, er placeret: enten i handskerummet, midterkonsollen eller i opbevaringsrummet under armlænet.