Hvor finder jeg mine indstillinger i min Mustang Mach-E?

• For profilindstillinger: Tryk på dit profilbillede øverst på din SYNC-skærm.
  • For gemte steder: Tryk på Navigation og derefter på søgefeltet.
  • For afgangstider: Tryk på dit profilbillede øverst på din SYNC-skærm. Rul ned, indtil du ser Afgang og Komfort.
  • For køreoplevelser: Tryk på dit profilbillede øverst på din SYNC-skærm. Vælg derefter Betjening øverst på skærmen. Rul ned, indtil du ser Køreoplevelser.