Administrering af førerprofiler

Hvor mange førerprofiler kan jeg have i min bil?

Remote Vehicle Setup giver mulighed for at oprette én profil fra en hvilken som helst smart enhed. Når du sidder bag rattet, kan du anvende denne profil i din bil, og du kan oprette op til tre yderligere førerprofiler direkte fra SYNC-skærmen.

Hvordan ændrer jeg mine profilindstillinger?

Når du anvender din profil i køretøjet, vil adgangen til Remote Vehicle Setup være begrænset, og du skal administrere dine indstillinger direkte fra køretøjet eller via FordPass-appen.

Hvordan gemmer jeg min profil?

Din profil gemmes automatisk, når du indtaster dine oplysninger. Hvis du vender tilbage til Remote Vehicle Setup-appen for at foretage ændringer i indstillingerne (før du anvender din profil), skal du sørge for at gemme og sende indstillingerne, inden du forlader appen.

Hvorfor bliver mine indstillinger ikke sendt til køretøjet?

For at dine indstillinger kan blive anvendt i køretøjet, skal du følge disse trin:

• Klik på "Send til køretøj" på opsummeringssiden i Remote Vehicle Setup
  • Start motoren
  • Parkér et sted med en stærk netværksforbindelse
  • Vent et par minutter, indtil din personlige velkomstskærm vises
  • Tryk på "Fortsæt" på velkomstskærmen
  • Følg anvisningerne for at anvende dine indstillinger eller foretage ændringer
  • Bemærk, at du ikke bør bruge køretøjet eller forlade skærmen, før anvendelsen af din profil er trådt i kraft. Dette kan tage op til 2 minutter. Hvis du fortsat oplever problemer, bedes du kontakte din forhandler for at få hjælp.