Parring af en Bluetooth®-kompatibel mobiltelefon SYNC 1.0

• Tænd bilen samt bilens audiosystem, mens bilen holder stille.
  • Kontrollér, at telefonens Bluetooth® er aktiveret.
  • For at starte parringsprocessen skal du trykke på ”PHONE”-knappen på audiosystemet.
  • Når audiodisplayet viser, at ingen telefoner er parret, skal du vælge muligheden for at tilføje – ”add”.
  • Når en meddelelse om "begin pairing" vises i audiodisplayet, skal du søge efter SYNC på din mobiltelefon for at starte parringsprocessen.
  • Vælg SYNC på din mobiltelefon.
  • Vent, til PIN-koden vises på telefonens display. Sammenlign PIN-koden på telefonen med den PIN-kode, der vises i audiodisplayet og acceptér anmodningen på telefonens og bilens display. BEMÆRK: I visse tilfælde vil telefonen bede om, at du indtaster en PIN-kode; indtast da den sekscifrede PIN-kode, som systemet genererer i audiodisplayet.
  • Displayet viser, når parringen er gennemført. SYNC viser meddelelsen “Download Phonebook?”
  • Tryk på Yes-tasten for at downloade telefonbogen, som aktiverer stemmekommandoerne for kontakterne.

Parring af en smartphone