Hvordan fungerer parkeringsassistentfunktionen på SYNC 2?

Touchskærmen i Ford SYNC 2 bruges som display for alle parkeringsfunktioner i køretøjet. Ved at forbinde til sensorerne på køretøjet vises afstanden til andre objekter på skærmen sammen med visningen fra kameraet.

Parkeringsassistentfunktioner aktiveres med dedikerede fysiske knapper og ikke via touchskærmen. Dog vises billeder fra bakkameraet, som er placeret over nummerpladen, når der udføres relevante parkeringsmanøvrer.
Når en handling aktiverer assistance-skærme, vil prioriteringsniveauet afgøre, om handlingen skal erstatte alt andet, der vises på skærmen på det tidspunkt. Under sådanne manøvrer vil video fra bakkameraet altid blive vist på skærmen for at hjælpe med parkeringen.