Sådan ændrer du sproget i SYNC 2

Implicerede teams: Alle

1. TrykIndstillinger
  2. Tryk på System
  3. Tryk på Sprog
  4. Tryk på det ønskede sprog

Bemærk: Vejledninger og stednavnenavigationskort ændres også til det valgte skærmsprog.

Der er 11 skærmsprog tilgængelige.

• Engelsk (UK)
  • Hollandsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Tyrkisk

Der er i alt 9 sprog med tale. Alle ovenstående sprog er tilgængelige med tale, med undtagelse af polsk og svensk.

Kun 4 sprog med tale er tilgængelige samtidigt og afhængigt af landet. Hvis der vælges et andet HMI-sprog, går systemet som standard til engelsk (UK) for tale.