Sådan indstiller du uret i SYNC 2

Uret er stort og vises smart i midten for oven på den berøringsfølsomme skærm. Sådan ændrer du klokkeslættet på uret:

Automatisk

1. Tryk på uret
  2. Tryk på Nulstil for at nulstille uret til GPS-tid

Manuelt

1. Tryk på uret
  2. Tryk på + eller - for at indstille tiden
  3. Tryk på AM eller PM
  4. Tryk på Klokkeslæt eller Dato for at vælge, hvad uret skal vise
  5. Tryk på Udendørstemperatur Til eller Fra
  6. Tryk på 12-timer eller 24-timer for at vælge tidsformatet
  7. Tryk på Automatisk opdatering af tidszone Til eller Fra.

Bemærk: Hvis køretøjet kører igennem flere tidszoner, justerer uret selv, så det altid viser tiden nøjagtigt. Det tager dog ikke højde for sommertid.