Sådan parrer du en Bluetooth®-aktiveret mobiltelefon SYNC 2

Ved at parre Bluetooth®-aktiverede enheder muliggør man, at de sikkert kan kommunikere med hinanden.

• Telefonbogen kan hentes sammen med kontaktbilleder, og stemmekommandoer er indstillet. [Kan variere fra telefon til telefon]
  • Alle kopier samles i en kandidatliste, så den rigtige linje kan vælges ved brug af stemme, fx "line 1" osv., eller via touchscreenen.
  • Mulighederne for, hvordan man kan fortsætte, opremses så for føreren, fx ”Call”
  • Når telefonen er parret, vil Ford SYNC 2 huske det og automatisk parre den igen, så snart den er inden for rækkevidde.
  • Systemet lagrer telefonbogen og sms-beskeder (afhængig af telefon), så det kun skal lede efter ændringer og ikke behøver at hente alle oplysningerne igen, når det indekserer
  • Kun de sms-beskeder, som modtages i bilen, lagres; systemet kan ikke synkronisere tidligere beskeder på telefonen (afhængig af telefon)
  • Alle oplysninger, som Ford SYNC 2 bruger fra telefonen, er kun tilgængelige, når den er i bilen
  • Der kan parres op til 12 telefoner

Parring af en smartphone