Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvordan ordner jeg et løsnet SD-kort?

Hvis der er monteret et navigationssystem, bruger SYNC et SD-kort, der indeholder kortdataene. Hvis kortet løsner sig fra SD-kortlæseren, får du en fejlmeddelelse.

Hvis du har mistet dine navigationsfunktioner, kan du prøve nedenstående fejlfindingstrin:

  1. Sluk køretøjet.
  2. Skub til og frigør SD-kortet for at tage det ud. 
  3. Sæt SD-kortet tilbage i læseren, og sørg for, at det klikker på plads.
  4. Start dit køretøj.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.