Sådan indstiller du Hjem, Styringspunkter og Foretrukne lokationer ved hjælp af SYNC 2

Påvirkede Teams: Alle

Tip: Klik på overskrifterne for afsnittene herunder for at skjule og udvide deres indhold.

Indstil Hjem ved hjælp af touchskærmen

Hjem kan indstilles for en bestemt adresse eller som det nærmeste vejkryds eller knudepunkt for at sikre privatlivets fred. Sørg først for, at køretøjet er parkeret.

1. Tryk på Navigationshjørnet på touchskærmen
  2. Tryk på Dest.
  3. Tryk på Mit hjem
  4. Hjemmeadressen er tom. Ønsker du at tilføje den nu? vises på skærmen
  5. Tryk på Ja
  6. Vælg, hvordan adressen skal angives blandt valgmulighederne
  7. Hvis du vil angive et vejkryds eller en adresse, kommer der et tastatur frem på skærmen

Der er følgende alternativer til angivelse af adressen:

• Favoritter
  • Nødhjælp
  • Vejkryds
  • Breddegrad/længdegrad

Indstilling af et Styringspunkt

Indstil som styringspunkt giver mulighed for tilføjelse af ekstra adresser til turen, så du kan lægge vejen forbi dem på vej mod din destination. Rækkefølgen for, hvordan du vil besøge dem, kan derefter indstilles, og den nye rute beregnes. Der kan højst indstilles 5 styringspunkter frem mod destinationen.

1. Tryk på Indstil som styringspunkt
  2. Tryk på Tilføj styringspunkt
  3. Vælg, hvordan den ekstra destination skal angives
  4. I dette eksempel skal du trykke på Tidligere destinationer
  5. Tryk på den ønskede destination på listen.
  6. Lokaliteten vises på et kort
  7. Tryk på Indstil som styringspunkt
  8. Vælg en af følgende muligheder:
    • Tilføj flere for at indstille flere styringspunkter
    • Ændr rækkefølgen for at reorganisere
    • Optimer for at få SYNC til at bestemme den bedste rækkefølge
  9. Når alle de ønskede styringspunkter er angivet, skal du trykke på Beregn rute
  10. Når køretøjet begynder at bevæge sig, starter rutevejledningen med lyd

Gemme en Favorit ved hjælp af touchskærmen

Gem en favorit føjer en adresse til listen over favoritter, så du fremover kan tilgå den hurtigt. Denne funktion er ikke tilgængelig via stemmestyring.

Finde en tjeneste eller virksomhed ved hjælp af talestyring

1. Tryk på taleknappen på rattet
  2. Sig “Find en parkeringsplads”, “Find fast food” eller “Find en banegård”
  3. SYNC 2 vil spørge, hvordan den skal søge, i nærheden eller i en by
  4. Bekræft søgeområdet
  5. Der vises en liste over de ønskede virksomheder eller tjenester
  6. Vælg en mulighed på listen ved at sige f.eks. "Linje 1".
  7. Et kort, der viser virksomhedens lokation, vises på skærmen
  8. Tryk på taleknappen igen, sig “Indstil som destination”, "Indstil som styringspunkt" eller "Gem i favoritter"

Interessepunkter (POI)

Michelinguiden med interessepunkter (POI):

Takket være integration af de røde og grønne Michelinvejledninger for hele Europa er oplysninger om hoteller, anmeldelser af restauranter og sightseeingsteder, virksomhedsprofiler med billeder, åbningstider og accepterede kreditkort osv. tilgængelige.

Virksomheder kan hentes direkte ved hjælp af en Bluetooth-forbundet telefon.

Adgang til Michelinguiden med oplysninger om interessesteder (POI) via touchskærmen:

1. Tryk på Navigation
  2. Tryk på Dest./Interessested
  3. Interessested (i nærheden) vises som standardvalget
  4. Tryk på Søgeområde eller Søg efter navn for at ændre dette
  5. Vælg en mulighed blandt stedkategorierne, f.eks. Alle restauranter eller overnatningssteder
  6. En liste over tilgængelige POIs vises
  7. Hvis du kun ønsker at få vist POIs med Michelindata , skal du trykke på Michelinfanen
  8. Tryk på navnet på den ønskede virksomhed
  9. Kontaktoplysningerne vises på skærmen, sammen med priser og Michelinguidens oplysninger om  virksomheden, som tekst og guideikoner
  10. Tryk på telefonnummeret på skærmen for at ringe til virksomheden. Alternativt kan du vælge Indstil som destination, Indstil som styringspunkt eller Gem i favoritter