Indkaldelseskampagner/-breve - Hvordan afgør Ford hvilke biler, som inkluderes i en indkaldelseskampagne?

Alle kampagner er specificeret på stelnummer, således at der kan identificeres specifikke byggedatoer inden for et modelår, en fabrik eller andre faktorer. Hvis der annonceres en kampagne på en bil, vil der blive sendt brev til den senest kendte ejer, og Ford anbefaler at kontakte et autoriseret Ford værksted snarest muligt.

Hvordan afgør Ford om der skal laves en indkaldelseskampagne?

Ford Motor Company identificerer problematikker gennem undersøgelser af kunde- og forhandler-feedback.