Servicehæfte: Registrering af tilbagekaldelser

Fords produkter er løbende underlagt strenge kvalitetskontroller. Når der opstår en situation, der kompromitterer sikkerheden og/eller pålideligheden af dit køretøj, underrettes du direkte herom, så du kan kontakte en autoriseret forhandler med henblik på udførelse af de nødvendige kontroller/afhjælpning af problemet.

Når de nødvendige kontroller er udført/problemet er afhjulpet, noterer den autoriserede forhandler, hvad der er blevet udført, i det relevante sted i dit servicehæfte.

Ford er ikke ansvarlig for nødvendige reparationer eller udskiftninger, som skyldes, at du ikke har fået dit køretøj kontrolleret eller repareret i henhold til en meddelelse i en servicekampagne.