VEDLIGEHOLDELSESPLAN

Hvis du giver din Ford et serviceeftersyn regelmæssigt, maksimerer du bilens effektivitet og reducerer risikoen for dyre, uforudsete reparationer. Det sikrer også, at din garantirettighed ikke påvirkes, hvilket hjælper med at opretholde videresalgsværdien af din bil. Fords serviceeftersyn via vedligeholdelsesplanen tilbyder et omfattende tilstandstjek af din bil med jævne mellemrum. Alle kontroller udføres af vores egne teknikere, der bruger originale Ford-reservedele af høj kvalitet.

INDTAST DIN FORDS STEL- ELLER REGISTRERINGSNUMMER.