Man holding mobile with FordPass app

LÅS DIN BILS SMARTE SIDE OP.

MED FORDPASS

FORDPASS-APP

 

Forbind din bil til FordPass

Ford Puma in black driving

FORDPASS-FORBINDELSE

Forbundet verden. Forbundne biler. Par FordPass med FordPass ConnectFordPass Connect er en forudsætning for at låse op for en række smarte funktioner. Når din bil er parret, vil den kommunikere med verden omkring dig og opdatere dig med oplysninger om din bil og holde dig i bevægelse på intelligente måder.

PÅ FARTEN MED FORRETNINGSAKTIVITETER?

Se FordPass Pro Appen i stedet. Vi designede den specifikt for at gøre forretningsaktiviteter mere intelligente og mere forbundne – for op til fem biler.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

UBESVÆRET FORBUNDET

Funktioner, der er designet til at holde dig forbundet med din bil, uanset hvor du er.

Man holding a phone using remote locking on the FordPass App

FJERNLÅSNING

Du skal aldrig mere spekulere over, om du har låst bilen, når du er for langt væk til at tjekke. Brug FordPass til at fjernlåse og låse op fra hvor som helst, så du kan komme videre med dagen uden at bekymre dig.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

FJERNSTART

Kold morgen? Få bilen opvarmet og vinduerne ryddet, før du overhovedet har fået snøret skoene. Fjernstart betyder, at din Ford er klar til at køre, når du selv er det.Værktøjstip

Man with mobile walking near building

BILENS PLACERING

Kan du ikke finde din Ford på en travl parkeringsplads? Eller lånte du den til en, du kender? Måske vil du tjekke, om din bil er der, hvor du efterlod den. FordPass kan vise dig sin sidst registrerede placering på et kort.

Ford Mustang Mach-E parked near house

FORDPASS TIL HYBRID- OG ELBILER

Teknologier udviklet til Mustang Mach-E, Ford Plug-in Hybrider og vores elektrificerede fremtid.

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

SØGER TIL LADESTATION

Med FordPass-appen kan du nemt finde ladestationer omkring dig eller langs din rute med oplysninger om ladetyper og den service, du kan få, mens du venter.

Ford Mustang Mach-E driving outside

TJEK DIN RÆKKEVIDDE

Det er nemt at køre lidt længere, når du ved, at du har batteriet til det. Intelligent rækkevidde bruger din køreadfærd, vejrudsigten og indsamlet data fra andre til præcist at forudsige, hvor meget rækkevidde du har tilbage. Hjælper dig med at planlægge din tur og opladningsstop, og undgå overraskelser.

Man with mobile planning a trip

TURPLANLÆGGER FOR EV

Angiv din ønskede destination, og FordPass-appen vil finde den bedst tilgængelige rute og planlægge, hvor du skal oplade undervejs.

Man walking away from a red Ford Mustang Mach-E

OPLADNINGSSTATUS

Tilslut, gå din vej og slap af. Du kan spore din Fords opladningsniveau i appen og få besked, når den når dit ønskede opladningsniveau og er klar til afgang. Og hvis opladeren af en eller anden grund kommer ud af stikkontakten, får du det også at vide.

Steering wheel

AFGANGSTIDER

Sørg for, at din el-bil er klar til at køre, når du har brug for det, ved at indstille de foretrukne afgangstider. Appen indstiller automatisk bilen til opladning på forhånd og starter bilen, så den er opvarmet og klar til at køre. Gør livet nemt og maksimer batteriets rækkevidde under alle vejrforhold.

Closed loading space of a Mustang Mach-E

BETAL FOR OPLADNING

Administrer din opladning via FordPass for en problemfri opladningsoplevelse med BlueOvalTM Charge Network. Forbind din Ford-webkonto til din foretrukne betalingsmetode, og kvitteringer sendes til dig via e-mail efter hver opladningssession. Du kan endda dele dine kontooplysninger med familie eller venner. Oplysninger om, hvordan du aktiverer din 5-års prøveperiode af BlueOvalTM Charge Network, herunder 1-års adgang til din foretrukne Ionity-pris, vil blive leveret med dit FordPass-opladningskort.Værktøjstip

Ford Mustang Mach-E driving on the road

PÅ FARTEN

Data i realtid og problemfri tilslutning, der gør alle ture bedre

Red Ford Kuga driving in the city

HOLDER DIG I BEVÆGELSE

Lad ikke vedligeholdelse komme i vejen for en god dag. Lad os passe på dig og din bil

INSTRUKTIONSVEJLEDNINGER

Disse videovejledninger giver dig en detaljeret vejledning i, hvordan du får mest muligt ud af FordPass. Find ud af, hvordan FordPass er din nøgle til en mere forbundet verden, fra den første opsætning til aktivering af FordPass Connect.

Woman with mobile sitting with man next to

ALTID HER FOR AT HJÆLPE

Gå til vores side FordPass Connect support og ofte stillede spørgsmål for nyttige tips til at få mest muligt ud af din bil. Du kan få hjælp direkte gennem appen med FordPass Guides, vores chatfunktion er den bedste måde at få et hurtigt svar på.