FORD-INNOVATION

DESIGN AF FREMTIDENS MOBILITET

Vores forskere, ingeniører, designere og videnskabsfolk arbejder på at fremme alle aspekter af din køreoplevelse. Fra funktioner, der gør livet lettere til systemer, der hjælper med at redde liv, er det Ford-teknologierne, der former mobilitetens fremtid.

KOMFORT & BEKVEMMELIGHED

FORDS KEYFREE-SYSTEM 

Gå hen mod din bil, og Ford KeyFree-systemet med Power-startknappen registrerer din nøglering, selv hvis den er i lommen eller tasken, og låser automatisk dørene op. 

Når du sætter dig i sædet, er der ikke behov for en tændingsnøgle. Træd på koblingen, tryk på Ford Power-startknappen, og motoren starter straks.

Start-stop button on the dashboard
Woman opening the car trunk

FORD HÅNDFRI BAGKLAP

Perfekt, når du har hænderne er fulde. Den håndfri bagklap er en elektrisk bagklap, der registrerer din nøglering, når du nærmer dig bilen, så du kan åbne bagklappen blot ved at føre foden ind under den bageste kofanger.

FORD MYKEY®

Ford MyKey® giver dig ekstra ro i sindet, når du låner din bil til en anden chauffør. Med Ford MyKey® kan du programmere dine Ford-nøgler med udvalgte sikkerhedsindstillinger for bilen. En konfigureret MyKey® kan indstille maksimale hastighedsgrænser, påmindelser om sikkerhedsseler og endda styre lydsystemets lydstyrke.

Screen dashboard
Fuel tank

FORD EASY-FUEL

Med Ford Easy-Fuel er det næsten umuligt at fylde forkert brændstof på din Ford. Vores design passer kun til den korrekte brændstofpumpe. Easy-fuel er også et system uden dæksel, så du behøver aldrig at håndtere et brændstofdæksel igen.

FORD OG B&O LYDSYSTEMER

Vores samarbejde med B&O i Fords biler sikrer, at fantastisk lyd er en konstant følgesvend under kørslen. 

B&O lydløsninger i høj kvalitet er specielt skræddersyet til hver Ford-model, hvilket sikrer, at alle i bilen, uanset hvor de sidder, kan nyde den samme medrivende lyd.

Bang & Olufsen speaker
Ford trunk space

FORD EASYFOLD

Det nyskabende EasyFold-system giver dig fleksible siddepladser uden besvær. Ved et tryk på en knap kan sæderne klappes ned for at skabe et helt fladt gulv.

YDEEVNE OG EFFEKTIVITET

FORD ECOBOOST

Den prisvindende EcoBoost-motor kombinerer seriøs kraft med bemærkelsesværdig brændstofeffektivitet. 

Turboladere bruger de udledte udstødningsgasser til at presse mere trykluft ind i motoren, hvilket giver en enorm miljøvenlig forøgelse af dens effekt.

Samtidig betyder et præcist system med direkte indsprøjtning, at EcoBoost-motorer kun bruger den minimale mængde brændstof.

Engine inside
Screen dashboard

FORD ECOMODE 

Det nyskabende system Ford EcoMode måler hele tiden din kørestils indflydelse på brændstofforbruget. 

Ved at analysere din hastighed, dit gearskift, dine bremsninger og din forudseenhed samt den type ture, du foretager, kan den rådgive dig om, hvordan du forbedrer brændstoføkonomien

SIKKERHED OG TYVERISIKRING

FORD LYGTETEKNOLOGI 

Om natten sænker Auto High Beam automatisk forlygterne, når de registrerer modkørende trafik eller et forankørende køretøj. Når vejen er fri, tændes fjernlyset igen.

Adaptivt lys med Ford Dynamic LED-forlygter hjælper dig med at se i sving. Forlygternes lyskegle bevæger sig i samme retning som rattet, så den oplyser vejen forude.

Ford Headlight
Ford Focus

FORD INTELLIGENT PROTECTION SYSTEM

Ford Intelligent Protection System (IPS) har to funktioner: At hjælpe dig med at undgå en ulykke og at beskytte dig, hvis en kollision er nært forestående. 

Aktive systemer fokuserer på at hjælpe dig med bevare kontrol over bilen, såsom elektronisk bremsekraftfordeling, ABS og Traction Control. 

Passive systemer aktiveres på en brøkdel af et sekund inden kollisionen, heriblandt avancerede sikkerhedsseler, airbags og systemet Pedal Intrusion Prevention.

FORD SYNC MED NØDASSISTANCE 

Skulle du komme ud for en ulykke, kan Ford SYNC automatisk ringe til alarmcentralen ved hjælp af din parrede og tilsluttede mobiltelefon.

Systemet formidler livsvigtige oplysninger, såsom din GPS-placering, selv hvis du er bevidstløs.

Front dashboard screen