DEN NYE FORD E-TRANSIT

Elektrisk. Ingen kompromiser. Den nye Ford E-Transit er vores første fuldelektriske varevogn.

Den elektriske Ford E-Transit er udviklet til at hjælpe din virksomhed med at nå sine bæredygtighedsmål uden at gå på kompromis med råstyrke, evne eller alsidighed.

Et 400-volts batteri med 68 kWh brugbar effekt gør alt det hårde arbejde, så du aldrig behøver at bekymre dig om miljøzoner igen.  E-Transit-batteriet leverer en imponerende rækkevidde på op til 317 kmE-transit Fast Charge på én enkelt opladning.

E-Transit fås i to højde- og tre længdevarianter og tilbyder op til 15,1 kubikmeter lastrumspladsE-transit Fast Charge. Faktisk er der 25 forskellige konfigurationer, så uanset hvad dine krav er, der en E-Transit, der passer til din virksomhed.

VÆLG DIN E-TRANSIT

Uanset om du prioriterer ekstra passagerer eller større lastrum, en lukket varevogn eller en åben ladvogn, kan du vælge og konfigurere den perfekte Ford E-Transit til din virksomhed.

L2 = Mellem akselafstand, L3 = Lang akselafstand, L4 = Lang akselafstand forlænget

H1 = Lavt taghøjde, H2 = Mellem taghøjde, H3 = Højt taghøjde

SE DEN I AKTION

E-Transit front three-quarter view

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

UBESVÆRET OPLADNING

E-Transit charging graphic

FUNKTIONER

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Uanset om du arbejder med én bil eller administrerer op til fem, giver FordPass Pro dig værktøjer til at holde dem i god stand, sikre og velkørende. Den gratis app giver dig mulighed for at se din bils placering og status, fjernlåse eller låse dørene op, administrere opladningsplaner og meget mereE-Transit FordPass.

Prøv FordPass Pro

UDSTYR

FORD SYNC 4

SYNC 4E-Transit SYNC 4 er et skyforbundet infotainmentsystem med avanceret ruteplanlægning og stemmegenkendelse i samtaler. Skyforbindelse gør det muligt for Ford Power-Up-softwareopdateringer at sikre, at systemet altid er under udvikling. Det kommer også med trådløs integration til smartphone, en ny 12” touchskærm, plus en hel masse mere. 

PRO POWER ONBOARD

E-Transit giver dig mulighed for at lade dine værktøjer, hvor end arbejdet tager dig hen. Pro Power Onboard (ekstraudstyr) leverer 2,3 kW strøm uden brug af en generator. Så du kan tilslutte dine boremaskiner, save, computere og de fleste andre værktøjer til stikkontakten ombord og arbejde videre.

VÆLG KØRETILSTANDE

Skræddersy, hvordan din E-Transit kører med 3 forskellige køretilstande. Hver enkelt justerer forskellige indstillinger for at optimere ydeevnen til forholdene. Normal er til daglig kørsel; Slippery forbedrer håndteringen under våde eller glatte forhold; og Eco hjælper dig med at få mest muligt ud af batteriet.

LAVERE VEDLIGEHOLDELSESOMKOSTNINGER