All-New E-Transit Chassis front view

BYGGET TIL HÅRDT ARBEJDE

E-TRANSIT SINGLE CAB

  • ELEKTRISK RÆKKEVIDDE
  • MAKSIMAL LASTEVNE

Den nye E-Transit Chassis Cab

FORD E-TRANSIT SINGLE CAB

Hårdfør, pålidelig og alsidig. E-Transit Single Cab er bygget til at opfylde din virksomheds unikke krav. 

Bag- og sidepaneler, der kan klappes ned – på dropside-varianten – hvilket gør af- og pålæsning hurtigt og nemt. Fås med to akselafstande, som giver en nyttelast på op til 1.954 kg (ekskl. opbygning).

En række intelligente SYNC 4- og FordPass Pro-tilslutningsfunktioner er alle med til at maksimere køretøjets oppetid og forbedre produktiviteten for din virksomhed.

SE, HVAD DEN KAN

Se vores film for at se Ford E-Transit i aktion.

E-Transit front three-quarter view

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

UBESVÆRET OPLADNING

E-Transit charging graphic

FUNKTIONER

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Uanset om du arbejder med én bil eller administrerer op til fem, giver FordPass Pro dig værktøjer til at holde dem i god stand, sikre og velkørende. Den gratis app giver dig mulighed for at se din bils placering og status, fjernlåse eller låse dørene op, administrere opladningsplaner og meget mereE-Transit FordPass.

Prøv FordPass Pro

UDSTYR

FORD SYNC 4

SYNC 4E-Transit SYNC 4 er et skyforbundet infotainmentsystem med avanceret ruteplanlægning og stemmegenkendelse i samtaler. Skyforbindelse gør det muligt for softwareopdateringer at sikre, at systemet altid er under udvikling. Det kommer også med trådløs integration til smartphone, en ny 12” touchskærm, plus en hel masse mere. 

PRO POWER ONBOARD

E-Transit giver dig mulighed for at lade dine værktøjer, hvor end arbejdet tager dig hen. Pro Power Onboard (ekstraudstyr) leverer 2,3 kW strøm uden brug af en generator. Så du kan tilslutte dine boremaskiner, save, computere og de fleste andre værktøjer til stikkontakten ombord og arbejde videre.

VÆLG KØRETILSTANDE

Skræddersy, hvordan din E-Transit kører med 3 forskellige køretilstande. Hver enkelt justerer forskellige indstillinger for at optimere ydeevnen til forholdene. Normal er til daglig kørsel; Slippery forbedrer håndteringen under våde eller glatte forhold; og Eco hjælper dig med at få mest muligt ud af batteriet.

Ford E-Transit Chassis Cab conversion

SINGLE CAB OPBYGNINGER

Uanset om du har brug for en slidstærk ladbil eller et robust tiplad til at køre materialer til byggepladsen, en box-lift til mange leveringer eller et væld af andre muligheder. E-Transit Single Cab er en ideel platform til en række specialfremstillede opbygninger.

LAVERE VEDLIGEHOLDELSESOMKOSTNINGER

VÆLG DIN E-TRANSIT CHASSIS CAB

Uanset om du prioriterer ekstra passagerer eller større lastrum, en lukket varevogn eller en åben ladvogn, kan du vælge og konfigurere den perfekte Ford E-Transit til din virksomhed.

L2 = Mellem akselafstand, L3 = Lang akselafstand, L4 = Lang akselafstand forlænget

H1 = Lavt taghøjde, H2 = Mellem taghøjde, H3 = Højt taghøjde