All-New E-Transit Double Cab in Van side view

OPLADET TIL AT TRANSPORTERE MANDSKAB OG LAST

E-TRANSIT DOBBELTKABINE i VAN

  • ELEKTRISK RÆKKEVIDDE
  • MAKSIMAL LASTEEVNE
  • MAKS. LASTRUM

Den nye E-Transit

FORD E-TRANSIT DOBBELTKABINE I VAN

Kombinerer passagerkomfort med Ford Transits velkendte råstyrke. I E-Transit Dobbeltkabine i Van er der plads til hele dit mandskab plus alt deres udstyr. 

Tre forsæder plus rummelige sæder i anden række giver plads til op til seks passagerer. Fås med to forskellige taghøjdeindstillinger, som giver op til 8 kubikmeter læssekapacitet. 

En række intelligente SYNC 4- og FordPass Pro-tilslutningsfunktioner er alle med til at maksimere køretøjets oppetid og forbedre produktiviteten for din virksomhed.

SE, HVAD DEN KAN

Se vores film for at se Ford E-Transit i aktion.

E-Transit front three-quarter view

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

UBESVÆRET OPLADNING

E-Transit charging graphic

FUNKTIONER

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Uanset om du arbejder med én bil eller administrerer op til fem, giver FordPass Pro dig værktøjer til at holde dem i god stand, sikre og velkørende. Den gratis app giver dig mulighed for at se din bils placering og status, fjernlåse eller låse dørene op, administrere opladningsplaner og meget mereE-Transit FordPass.

Prøv FordPass Pro

UDSTYR

FORD SYNC 4

SYNC 4E-Transit SYNC 4 er et skyforbundet infotainmentsystem med avanceret ruteplanlægning og stemmegenkendelse i samtaler. Skyforbindelse gør det muligt for softwareopdateringer at sikre, at systemet altid er under udvikling. Det kommer også med trådløs integration til smartphone, en ny 12” touchskærm, plus en hel masse mere. 

PRO POWER ONBOARD

E-Transit giver dig mulighed for at lade dine værktøjer, hvor end arbejdet tager dig hen. Pro Power Onboard (ekstraudstyr) leverer 2,3 kW strøm uden brug af en generator. Så du kan tilslutte dine boremaskiner, save, computere og de fleste andre værktøjer til stikkontakten ombord og arbejde videre.

VÆLG KØRETILSTANDE

Skræddersy, hvordan din E-Transit kører med 3 forskellige køretilstande. Hver enkelt justerer forskellige indstillinger for at optimere ydeevnen til forholdene. Normal er til daglig kørsel; Slippery forbedrer håndteringen under våde eller glatte forhold; og Eco hjælper dig med at få mest muligt ud af batteriet.

Ford E-Transit Double Cab in Van back seat view

ANDEN SÆDERÆKKE

Tre forsæder plus rummelige sæder i anden række giver plads til op til syv passagerer. Skydedør med rude giver nem adgang for passagerer på bagsædet. En fast skillevæg adskiller bekvemt den anden sæderække fra det bageste varerum.

LAVERE VEDLIGEHOLDELSESOMKOSTNINGER

VÆLG DIN E-TRANSIT

Uanset om du prioriterer ekstra passagerer eller større lastrum, en lukket varevogn eller en åben ladvogn, kan du vælge og konfigurere den perfekte Ford E-Transit til din virksomhed.

L2 = Mellem akselafstand, L3 = Lang akselafstand, L4 = Lang akselafstand forlænget

H1 = Lavt taghøjde, H2 = Mellem taghøjde, H3 = Højt taghøjde