New Ford E-Transit with delivery men loading up boxes in 3/4 back view

E-TRANSIT UDSTYR

INGEN KOMPROMIS VEDRØRENDE KAPACITET

E-Transit exterior view graphic of rear-wheel motor

ELECTRIC ENERGY

Se, hvordan du kan få det bedste ud af din arbejdsdag med en elbil. Elmotoren i denne E-Transit er den kraftigste motor med baghjulstræk i sin klasse, som giver en jævn og hurtig acceleration. Med 184 HK eller 269 HK og et moment på 430 Nm har du alt, du skal bruge til at færdiggøre opgaven.

PRO POWER ONBOARD

E-Transit giver dig mulighed for at lade dine værktøjer, hvor end arbejdet tager dig hen. Pro Power Onboard (ekstraudstyr) leverer 2,3 kW strøm uden brug af en generator. Så du kan tilslutte dine boremaskiner, save, computere og de fleste andre værktøjer til stikkontakten ombord og arbejde videre.

UAFHÆNGIGT BAGHJULSOPHÆNG

Baghjulsophænget på E-Transit er nydesignet for at maksimere bæreevnen og forbedre ydeevnen. Du kan medbringe op til 1.758 kg last og det kraftige, uafhængige baghjulsophæng vil forbedre håndteringen og trækkraften under både lastede og ulastede forhold.

INGEN KOMPROMISER MED KAPACITETEN

Det intelligent designede batteri er anbragt under den elektriske varebils hoveddel for at maksimere pladsen. E-Transit fås i fem karrosserikonfigurationer, så du har mellem 9,5 og 15,1 m3 lastrumTooltip.

SMART TILSLUTNING

Ford E-Transit internal view of dashboard screen

SYNC 4

SYNC 4E-Transit SYNC 4 er et skyforbundet infotainmentsystem med avanceret ruteplanlægning og stemmegenkendelse i samtaler. Skyforbindelse gør det muligt for softwareopdateringer at sikre, at systemet altid er under udvikling. Det kommer også med trådløs integration til smartphone, en ny 12” touchskærm, plus en hel masse mere. 

Person using the FordPass Pro App

FORDPASS PRO

Uanset om du arbejder med én bil eller administrerer op til fem, giver FordPass Pro dig værktøjer til at holde dem i god stand, sikre og velkørende. Den gratis app giver dig mulighed for at se din bils placering og status, fjernlåse eller låse dørene op, administrere opladningsplaner og meget mereE-Transit FordPass.

E-Transit external view with construction worker using the FordPass Pro app

VÆLG KØRETILSTANDE

Skræddersy, hvordan din E-Transit kører med 3 forskellige køretilstande. Hver enkelt justerer forskellige indstillinger for at optimere ydeevnen til forholdene. Normal er til daglig kørsel; Slippery forbedrer håndteringen under våde eller glatte forhold; og Eco hjælper dig med at få mest muligt ud af batteriet.

TEKNOLOGIER

SIKKERHED