HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Home > Van > Ford varebiler

Din næste varebil

Varebil, varevogn eller kassevogn? Kært barn har mange navne. Der er ingen forskel på de tre begreber og de dækker alle over en type bil, som ingen bagsæder har. Med andre ord – den perfekte kompagnon til arbejdsdagens udfordringer, hvor du har plads til både varer og værktøj.

Ford varevogne er til dig, som har brug for en funktionel og komfortabel erhvervsbil. Ford Transit-sortimentet er smartere, mere innovative og robuste end nogensinde før. Det dækker blandt andet over den byvenlige Courier, som nemt kan sno sig gennem den travle trafik i byen og den praktiske Custom, der med lav indstigningshøjde og bagdøre, som kan åbnes 180°, giver dig mulighed for at udnytte varerummet maksimalt.

Varebilerne er tilgængelige med avancerede benzin- og dieselmotorer, som gør dem yderst brændstofeffektive. Det betyder, at Fords varevogne ikke kun er gode for din pengepung, men de gør samtidigt køreoplevelsen til en leg uden unødvendige pauser. Faktisk har hele to af vores erhvervsbiler været kåret som "International Van of the Year”!

Ford Transit-serien sætter normen for biler i ‘varevogn’-kategorien. Med høj komfort og slidstyrke samt et væld af avanceret teknologi er du sikret en rullende arbejdsplads, som er helt i top. Fordi varebiler ikke har nogen bagsæder, har du friheden til at indrette varerummet til dine arbejdsmæssige ønsker. Gør bilen til din egen og find den model, som passer perfekt til netop dine behov. Se og testkør vores prisvindende Transit-sortiment hos din nærmeste Ford-forhandler, og find ud af, hvordan vores udvalg af varebiler kan hjælpe din virksomhed videre.

Ford Transit Courier

Transit Courier

En af hverdagens helte.

Transit Courier er en lille men rummelig og yderst funktionel varevogn. Denne model er den perfekte varebil til eksempelvis kørsel i byområder. Den er robust, kvik og let at køre, og den kombinerer på fordelagtig vis lavt brændstofforbrug og lave driftsomkostninger. Vælg mellem den prisbelønnede Ford EcoBoost benzinmotor eller den avancerede Duratorq TDCI dieselmotor.

Transit Connect

Gør arbejdet til en fornøjelse.

Komfort som i en personbil, slidstærke sæder og en førerplads, som tillader det store overblik. Ford Transit Connect er en varevogn, som er et afslappende og komfortabelt sted at opholde sig – hele arbejdsdagen. Den kører fremragende, kabinen er yderst komfortabel, designet er gennemført til mindste detalje og materialerne er i topkvalitet. Standardudstyret i denne varevogn er omfattende og indeholder blandt andet en programmerbar motor- og kabinevarmer, som gør arbejdsdagen lidt sjovere på selv de koldeste dage. Varebilens dobbelte passagersæde giver plads til tre personer i kabinen, hvor midtersædet kan vippes ned og brugers som skriveunderlag - og vippes op, så der er adgang til et praktisk opbevaringsrum.

Ford Transit Connect
Ford Transit Custom

Transit Custom

En varevogn bygget til erhverv – stærk som en arbejdshest.

Transit Custom har gennemgået en bemærkelsesværdig transformation! Et nyt, markant design med iøjnefaldende forlygter med LED-kørelys (standardudstyr på Trend, Limited og Sport). Enkelt og logisk indrettet interiør. Og en række blændende førerassistancefunktioner, der gør arbejdsdagen lettere. Selvom Transit Custom har fået meget nyt udstyr, er lasteevnen stadig suveræn, og dens robusthed og konstruktion velegnet til krævende arbejde.

Transit

En varevogn, som er bygget til de tungeste læs.

Uanset hvad du kræver af en varebil, leverer Ford Transit varen. Du får 3 varerumslængder, 2 taghøjder, valgmulighed mellem for-, bag- eller firehjulstræk, modeller med en tilladt totalvægt på enten 3500 eller 4700 kg og med en vogntogsvægt på op til 7000 kg. Med andre ord får du en makker, som gør arbejdsdagen til en leg.

Ford Transit
Ford Transit Chassis Cab

Transit Chassis

En varevogn med åbent lad, som er klar til enhver udfordring.

Varevognen fås med 4 forskellige chassis-længder, herunder L5 med ekstra lang akselafstand og forlænget overhæng. En tilladt totalvægt på enten 3.500 kg eller 4.700 kg og med valgmulighed mellem forhjulstræk, baghjulstræk og firehjulstræk, enkeltkabine eller dobbeltkabine, er Ford Transit Chassis en varevogn, som kan klare selv de mest krævende og tunge arbejdsopgaver.

Ranger

En stabil og luksuriøs arbejdshest.

Hvis du har brug for at færdes uden for offentlige vej, er det nødvendigt med en robust bil med en stærk motor. Hertil firehjulstræk med flere indstillinger af trækkraften. Det er her, at Ford Ranger kommer ind i billedet. Med en anhængervægt på 3.500 kg, kan denne erhvervsbil uden problemer trække hverdagens tunge læs.

Ford Ranger
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top