HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Van > Ford varebiler

Din næste varevogn

Varebil, varevogn eller kassevogn? Kært barn har mange navne. Der er ingen forskel på de tre begreber, og de dækker alle over en type bil, som ingen bagsæder har. Med andre ord – den perfekte kompagnon til arbejdsdagens udfordringer, hvor du har plads til både varer, oppakning og værktøj.

Ford varebiler er til dig, som har brug for en funktionel og komfortabel erhvervsbil. Ford Transit-sortimentet er smartere, mere innovativt og robust end nogensinde før. Det dækker blandt andet over den byvenlige Courier, som nemt kan sno sig gennem den travle trafik i byen og den praktiske Custom, der med lav indstigningshøjde og bagdøre, som kan åbnes 180°, giver dig mulighed for at udnytte varerummet maksimalt.

Kassevognene er tilgængelige med avancerede benzin- og dieselmotorer, som gør dem yderst brændstofeffektive. Det betyder, at Fords varevogne ikke kun er gode for din pengepung, men de gør samtidig køreoplevelsen til en leg uden unødvendige pauser. Faktisk har hele to af vores erhvervsbiler været kåret som "International Van of the Year”!

Ford Transit-serien sætter normen for biler i ‘varevogn’-kategorien. Med høj komfort og slidstyrke samt et væld af avanceret teknologi, er du sikret en rullende arbejdsplads, som er helt i top. Fordi kassevognene ikke har nogen bagsæder, har du friheden til at indrette varerummet til dine arbejdsmæssige ønsker. Gør bilen til din egen, og find den model, som passer perfekt til netop dine behov. Se og testkør vores prisvindende Transit-sortiment hos din nærmeste Ford-forhandler, og find ud af, hvordan vores udvalg af varebiler kan hjælpe din virksomhed videre.

Ford Transit Courier

Transit Courier

En af hverdagens helte

Transit Courier er en lille men rummelig og yderst funktionel varevogn. Denne model er den perfekte varebil til eksempelvis kørsel i byområder. Den er robust, kvik og let at køre, og den kombinerer på fordelagtig vis lavt brændstofforbrug med lave driftsomkostninger. Vælg mellem den prisbelønnede Ford EcoBoost benzinmotor eller den avancerede Duratorq TDCI dieselmotor. Transit Courier er en varebil, som gør hverdagens udfordringer til en leg.

Transit Connect

Gør arbejdet til en fornøjelse

Komfort som i en personbil, slidstærke sæder og en førerplads, som tillader det store overblik. Ford Transit Connect er en varevogn, som er et afslappende og komfortabelt sted at opholde sig – hele arbejdsdagen. Den kører fremragende, kabinen er yderst komfortabel, designet er gennemført til mindste detalje og materialerne er i topkvalitet. Standardudstyret i denne varevogn er omfattende og indeholder blandt andet en programmerbar motor- og kabinevarmer, som gør arbejdsdagen lidt sjovere på selv de koldeste dage. Varebilens dobbelte passagersæde giver plads til tre personer i kabinen, hvor midtersædet kan vippes ned og bruges som skriveunderlag - og vippes op, så der er adgang til et praktisk opbevaringsrum. Med Connect får du en imponerende kassevogn, som ubesværet guider dig igennem arbejdsdagen.

Ford Transit Connect
Ford Transit Custom

Transit Custom

En varevogn bygget til erhverv – stærk som en arbejdshest

Transit Custom har gennemgået en bemærkelsesværdig transformation! Et nyt, markant design med iøjnefaldende forlygter med LED-kørelys (standardudstyr på Trend, Limited og Sport). Enkelt og logisk indrettet interiør. Og en række blændende førerassistancefunktioner, der gør arbejdsdagen lettere. Selvom Transit Custom har fået meget nyt udstyr, er lasteevnen stadig suveræn, og dens robusthed og konstruktion velegnet til krævende arbejde. Denne varebil er med andre ord en solid varevogn, som nemt klarer arbejdsdagens udfordringer.

Transit

En varevogn, som er bygget til de tungeste læs

Uanset hvad du kræver af en varebil, leverer Ford Transit varen. Du får 3 varerumslængder, 2 taghøjder, valgmulighed mellem for-, bag- eller firehjulstræk, modeller med en tilladt totalvægt på enten 3.500 eller 4.700 kg og med en vogntogsvægt på op til 7.000 kg. Med andre ord får du en makker, som gør arbejdsdagen til en leg. Oplev fordelene ved en robust, innovativ og smart kassevogn.

Ford Transit
Ford Transit Chassis Cab

Transit Chassis

En varevogn med åbent lad, som er klar til enhver udfordring

Varevognen fås med 4 forskellige chassis-længder, herunder L5 med ekstra lang akselafstand og forlænget overhæng. En tilladt totalvægt på enten 3.500 kg eller 4.700 kg og med valgmulighed mellem forhjulstræk, baghjulstræk og firehjulstræk, enkeltkabine eller dobbeltkabine, er Ford Transit Chassis en varevogn, som kan klare selv de mest krævende og tunge arbejdsopgaver. Du får med andre ord en imponerede varebil, som har plads, til hvad end du har behov for på farten, og som ubesværet guider dig gennem hverdagens udfordringer.

Ranger

En stabil og luksuriøs arbejdshest

Hvis du har brug for at færdes uden for offentlige vej, er det nødvendigt med en robust bil med en stærk motor. Med en Ford Ranger får du en varebil med firehjulstræk med flere indstillinger af trækkraften. Varebilen har desuden en imponerende anhængervægt på 3.500 kg, som gør, at denne erhvervsbil uden problemer kan trække hverdagens tunge læs. Oplev de mange fordele ved en solid og smart varebil allerede i dag.

Ford Ranger

Varebiler på papegøjeplader eller gule plader

Som du måske kan fornemme, har du hos Ford god mulighed for at finde netop den varebil, varevogn eller erhvervsbil, som passer til dine behov.

Hvis du udelukkende har behov for at bruge din nye kassevogn til erhvervskørsel, skal du vælge den på gule plader. Har du derimod påtænker at bruge den til både erhverv og privat, skal den være på papegøjeplader, som er en mellemting mellem hvide og gule plader.

Husk at du altid har mulighed for at kontakte et autoriseret Ford værksted, hvis du har spørgsmål eller behov for sparring. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top