Home > Van > Ford varebiler

Må vi præsentere: din næste varebil!

Alle næste generationers biler i det helt nye Ford Transit-sortiment smartere og mere robuste og innovative end nogensinde: Alle er tilgængelige med avancerede benzin-/dieselmotorer, der leverer imponerende brændstofeffektivitet, og hele to af dem er blevet kåret som "International Van of the Year".

Ford Transit-serien sætter normen for biler i denne klasse. Med høj komfort og slidstyrke samt et væld af avanceret teknologi til føreren er du sikret en rullende arbejdsplads helt i top.

Se og testkør vores prisvindende Transit-sortiment hos dit nærmeste Ford-forhandler, og find ud af, hvordan vores udvalg af varebiler kan hjælpe din virksomhed videre.

 

Ford Transit Courier

Transit Courier

Rummelig og samtidig yderst funktionel. Transit Courier er den perfekte varebil til eksempelvis kørsel i byområder. Den er robust, kvik og let at køre, og den kombinerer på fordelagtig vis lavt brændstofforbrug og lave driftsomkostninger. Vælg mellem den prisbelønnede Ford EcoBoost benzinmotor eller den avancerede Duratorq TDCI dieselmotor. 

Transit Connect

Gør arbejdet til en fornøjelse.

Komforten som i en personbil, slidstærke sæder og førerplads med det store overblik gør Transit Connect til et afslappende og komfortabelt sted at opholde sig, hele arbejdsdagen. Den kører fremragende, kabinen er yderst komfortabel, designet er gennemførst til mindste detalje og materialerne er i topkvalitet. Standardudstyret er omfattende og indeholder blandt andet programmerbar motor-/kabinevarmer, som gør arbejdsdagen lidt sjovere på de kolde dage. Det dobbelt passagersæde giver plads til tre personer i kabinen. Midtersædet kan desuden vippes ned og brugers som skriveunderlag - og vippes op, så der er adgang til et praktisk opbevaringsrum.

Ford Transit Connect
Ford Transit Custom

Transit Custom

Bygget til erhverv, stærk som en arbejdshest.

Den nye Transit Custom er ændret bemærkelsesværdigt på flere punkter. Nyt, markant design. Iøjnefaldende forlygter med LED-kørelys (standardudstyr på Trend, Limited og Sport). Enkelt og logisk indrettet interiør. Og en række blændende førerassistancefunktioner, der gør arbejdsdagen lettere. Men selvom Transit Custom har fået meget nyt udstyr, er lasteevnen stadig suveræn, og dens robusthed og konstruktion velegnet til krævende arbejde.

Transit

Bygget til de tungeste læs.

Uanset hvad du kræver af en varebil, leverer Ford Transit varen. 3 varerumslængder, 2 taghøjder, valgmulighed mellem for-, bag- eller firehjulstræk, modeller med en tilladt totalvægt på enten 3500 eller 4700 kg og med en vogntogsvægt på op til 7000 kg. 

 

Ford Transit
Ford Transit Chassis Cab

Transit Chassis

Med 4 forskellige chassis-længder, herunder L5 med ekstra lang akselafstand og forlænget overhæng.  En tilladt totalvægt på enten 3.500 kg eller 4.700 kg og med valgmulighed mellem forhjulstræk, baghjulstræk og firehjulstræk, enkeltkabine eller dobbeltkabine, kan du altid regne med, at Ford Transit Chassis klarer selv de mest krævende og tunge arbejdsopgaver.

Ranger

Hvis du har brug for at færdes uden for offentlig vej, har du brug for en robust bil med en stærk motor. Hertil firehjulstræk med flere indstillinger af trækkraften. Det er her, at Ford Ranger kommer ind i billedet. Med en anhængervægt på 3.500 kg, kan Ford Ranger uden problemer trække det tunge læs. 

Ford Ranger

Gå på opdagelse i vores Ford varebiler

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top