DEN HELT NYE FORD RANGER

DEN NYESTE UDGAVE AF ET IKON ER HER.

Med fremragende lastbæreevne, klassens førende bugsering, imponerende smidighed ved terrænkørsel, plus et bredt udvalg af motorer, køremuligheder og karosseristilarter – det er klart, hvorfor den helt nye Ford Ranger fortsat er Europas bedst sælgende pickupværktøjstip.

Og det er nu endnu bedre...

Med et vovet nyt udseende, øget præstationsevne og masser af spændende nye design og teknologifunktioner. Modellen den helt nye er vores hidtil mest kompetente og imponerende Ranger.

Ford Ranger driving on the road

INTERNATIONAL PICK-UP AWARD 2024

Sværvægtsmesteren vender tilbage... Den helt nye Ranger har modtaget den prestigefyldte industrititel International Pick-up Award 2024 – for tredje gang. Vælg en vinder til din virksomhed.

SE HVAD RANGER KAN

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

FREMHÆVET UDSTYR

All-New Ford Ranger dashboard view

DESIGN

Rangers nydesignede ydre giver et stærkt udtryk af moderne, velkonstrueret robusthed. Med et kraftigt, rektangulært frontgitter med karakteristisk "C-Clamp"-kørelys, muskuløse karrosserisider og en bredere fremtoning end før øger den ikke blot stabiliteten, men ser også mere robust ud.

All-New Ford Ranger rear 3/4 view driving under overpass

YDEEVNE OG KØREOPLEVELSE

Den ||den helt nye|| Ranger er mere end kompetent... på vej eller væk fra vejen. Med et udvalg af imponerende motor- og transmissionsløsninger, et avanceret Terrain Management-system samt en række førerassistentfunktioner, f.eks. intelligent adaptiv fartpilot med vognbaneassistent og forbedret aktiv parkeringshjælp.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

SPECIALUDSTYR

Leder du efter funktioner, der gør arbejdet endnu nemmere? Hvad med et arbejdsbord indbygget i bagklappen, en indbygget omformer, der leverer 240 volt og 400 watt effekt til dit elværktøj, smarte nye opbevaringsløsninger, adgangstrin til lastboks, fjernbetjent zonebelysning eller blot et større lad? Dette er den helt nye Ranger.

All-New Ford Ranger connected navigation demonstrated on screen

KONNEKTIVITET & TEKNOLOGI

Udstyret med et arsenal af avancerede tilslutnings- og hjælpeteknologier. Fra forbedret stemmestyring, navigation og smartphone-tilslutning med indbygget AlexaVærktøjstip og Ford SYNC 4ASync 4 -opmærksomhed, til indbygget trådløs opladning af enhed eller til at levere strøm til dine elektriske værktøjer - den helt nye Ranger er den ultimative moderne arbejdshest.

Front right Ford Ranger MSRT

Ford Ranger MS-RT

Denne revolutionerende Double Cab pickup har et markant og frygtløst design, der vækker opsigt på vejen. Den er lige så robust som den er karakterfuld og efterlader et varigt indtryk, der er umuligt at glemme.

Udforsk

HELE SERIEN

MED ET BREDT UDVALG AF SERIER SAMT KARROSSERITYPER OG MOTORER – DER ER EN NY FORD RANGER, DER PASSER TIL ETHVERT BEHOV.

VÆLG DIN KAROSSERITYPE

MED VALG MELLEM TRE TILGÆNGELIGE KAROSSRITYPER KAN DU PRIORITERE MELLEM MAKSIMAL LADPLADS ELLER PLADS I KABINEN.

All-New Ford Ranger Chassis Cab 3/4 rear view

CHASSIS CAB

For virksomheder, der er afhængige af robuste, pålidelige biler, tilbyder Fords nyeste Chassis Cab en alternativ opbygningsplatform. Ranger er Europas bedst sælgende pick-up og vinder af den internationale pick-up-pris 2020. Robust chassiskonstruktion giver et solidt fundament for specialopbygninger op til 3.500 kg totalvægt ved Upgrade-Kit med trailerkapacitet op til 3.500kg. Valgbart firehjulstræk giver Ranger off-road-egenskaber. Under de mest krævende kørselsforhold kan den nye Ranger Chassis Cab vise sig at være dit bedste valg.r.