RANGER RAPTOR FUNKTIONER

Bygget til at præstere. Designet til at erobre. Den helt nye Raptor forener offroad-kapacitet med Fords Performance-DNA. Dens formidable arsenal af teknik omfatter et sofistikeret terrænstyringssystem og den nyeste FOX-affjedring for ultimativ offroad-performance i de hårdeste miljøer; for ikke at nævne et nyt design, der afspejler Ranger Raptors oprindelse inden for ørkenracing.

All-New Ford Ranger front view driving rocky terrain

YDELSE

Den viste model er en Ford Ranger Raptor. Ikke EU specs.

EN OFF ROAD-KRIGER

Ranger Raptors unikke konstruktion med chassisramme er blevet genudviklet til at kunne modstå de strabadser, som de mest udfordrende miljøer byder på.

NYE MOTORER 

Raptor fås med et udvalg af to formidable motorer. Den nye, kraftige 3-liters V6 EcoBoost-benzinmotor er udstyret med to twin-turbo, som giver øget kraft og reaktionsevne. Eller en ny 2-liters EcoBlue-diesel med bi-turbo. Hver motor har en fantastisk reaktionsevne og enorme kraftreserver til ultimativ offroad-performance.

Ranger Raptor engines

AUTOMATISK GEARKASSE

Raptors sofistikerede 10-trins automatgear leverer livlig acceleration. Den bruger adaptiv gearskifteplanlægning i realtid, som gør det muligt for transmissionen ubesværet at tilpasse sig skiftende forhold. Så uanset om du kører på motorvejen eller klarer svært off-road terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt.

Ranger Raptor steering wheel close up
All-New Ford Ranger side view driving rocky terrain

FØRERASSISTANCE

Den viste model er en Ford Ranger Raptor. Ikke EU specs.

Ranger Raptor interior change gears fast

SKIFT GEAR HURTIGT  

Præstationsinspirerede gearvælgere i magnesium giver dig hurtige, ubesværede gearskift lige ved hånden. Da de er monteret på rattet, kan du nemt skifte gear, uden at du behøver at slippe rattet.

SKRÆDDERSYET YDEEVNE

Når man kører offroad, kræver hvert terræn sin egen tilgang. For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Raptors evner gør et terrænstyringssystem det muligt at justere bilens acceleration, antispinsystem, styrefølsomhed og gearskifteadfærd. Vælg mellem syv forskellige tilstande for at maksimere ydeevnen under alle forhold: Normal, Slippery, Sport, Mud/Ruts, Sand, Rock Crawl, og for uovertruffen performance offroad, Baja-tilstand.Førerassistancefunktioner er et

Ford Ranger Raptor close up steering wheel
Ranger Raptor interior rear seats

Ford Ranger Raptor Sports-style seats

SÆDER I SPORTSSTIL

Raptors interiør er gennemsyret af Fords performance-DNA. Herunder de nye racerinspirerede, formede forsæder. De er trimmet i førsteklasses læder og MIKO-ruskind og har præget Raptor-bogstaver og kontrastsyninger for at give optimal støtte med enestående stil. 

OVERSKUELIG MIDTERKONSOL 

Rangers E-Shifter erstatter en konventionel gearstang og giver dig fuld kontrol over den 10-trins gearkasse med et tilfredsstillende solidt skift. Sammen med den elektroniske parkeringsbremse og en praktisk drejeknap til terrænstyringssystemet – er resultatet et renere og mere overskueligt design af midterkonsollen.

Ford Ranger Raptor upfitter switches
Ranger Raptor interior shot

TILSLUTNING

Ranger Raptor closer look on steering wheel

FORD SYNC 4SYNC 4: Kør ikke, mens du er distraheret eller bruger

Rangers nye SYNC 4-infotainmentsystem er vores hidtil smarteste. Den kombinerer en 12" touchskærm med stemmegenkendelse, cloud-baserede tilslutningsmuligheder, trådløse opdateringsfunktioner og meget mere for at give dig en mere problemfri, mere forbundet og mere personlig køreoplevelse. Og med ubesværet integration af din smartphone er stort set alt synkroniseret. 

TILSLUTTET NAVIGATION

Cloud-baseret forbindelse giver SYNC 4-navigation mere omfattende destinationssøgeresultater samt trafikinformation i realtid til mere dynamisk ruteplanlægning. Derudover er der flere funktioner, f.eks. at SYNC 4 kan planlægge din rute, hvis din turafstand er større end din estimerede brændstofafstand, ved de mest bekvemme tankningssteder.

Ranger Raptor Interior
All-New Ranger Raptor display detail

SOFTWAREOPDATERINGER

Med softwareopdateringer udvikler din bil sig hele tiden. Cloud-forbundet teknologi muliggør trådløse softwareopgraderinger, så ejeroplevelsen forbedres over tid med nye funktioner og funktionsforbedringer. Opdateringer er hurtige og nemme og sker ofte automatisk i baggrunden. 

All-New Ford Ranger Raptor rear 3/4 view

TILBEHØR

Ranger Raptor loadbed

LASTRUM OG BAGKLAP

Ranger Raptor har en imponerende lastrumsvolumen på 1233 liter. Den åbnes med en Easy Lift-bagklap, som får den til at føles betydeligt lettere, når den åbnes.

UDVENDIG ZONEBELYSNING

Med Ranger Raptors udvendige belysning kan du oplyse individuelle områder omkring køretøjet. Ideel til camping om natten eller som ekstra sikkerhed. Du kan få adgang til zonebelysningen via din SYNC 4-skærm eller eksternt via FordPass Appen

Ford Ranger Raptor exterior zone lighting
Ranger Raptor rugged design

ROBUST DESIGN 

Raptors nydesignede ydre har en dristig, bred frontgrill  med FORD-bogstaver og helt nye, karakteristiske 'C-Clamp'-kørelys samt anhængertræk foran. Muskuløse karrosserilinjer, unikke kofangere for og bag samt sorte powercoatede sidetrin giver et solidt udtryk af velskabt hårdførhed.

All-New Ford Ranger Raptor driving road front 3/4 view

SIKKERHED

Five-Star safety

5-STJERNET SIKKERHED 

Euro NCAP er Europas førende uafhængige sikkerhedsorganisation. Det evaluerer enhver ny bil ved brug af en række skrappe måleredskaber. Som et udtryk for Fords engagement i sikkerhed har den nye Ford Ranger fået den højeste vurdering på fem stjerner.

SIKKERHED

Den nye Ranger Raptor er designet med din sikkerhed i tankerne.  Med et væld af sikkerhedsfunktioner, der konstant arbejder på at beskytte dig og andre trafikanter – herunder Blind Spot Information, Pre-Collision Assist, Post Impact Braking og den første "Far-Side"-airbag i pickup-segmentet, som adskiller de to forsædepassagerer i tilfælde af en kollision.Førerassistancefunktioner er et supplement

Ford Ranger Raptor on the road