Home > Van > NY TRANSIT CONNECT > Udstyr > Sikkerhed

Smartere sikkerhed

Med et omfattende udvalg af sikkerheds- og tyverisikringsteknologier er den nye Ford Transit Connect designet til at beskytte dig, dine passagerer og dine ejendele. Nogle teknologier, herunder Pre-Collisision Assist med fodgængerregistrering og nødbremsefunktion, bidrager til at reducere en ulykkes alvorlighed, hvis den sker. Andre teknologier, som f.eks. tyverisikrede, afskærmede dørlåse og en Thatcham Category 1 Alarm, hjælper med at opbevare dine værdigenstande så sikkert som muligt.

Ford Transit in front of zebra crossing with pedestrian

Et system, der kan hjælpe med at beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran. Det kan endda registrere fodgængere, der er ved at krydse køretøjets vej. Systemet advarer dig, hvis det registrerer en potentiel kollision, og hvis du ikke reagerer, vil det bremse automatisk. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t.

Forbedret stabilitet ved vanskelige vejforhold

Elektronisk stabilitetskontrol overvåger konstant køreforholdene for dit køretøj. Det registrerer, når det mister vejgreb, og hvert hjul bremser gradvist, så bilen stabiliseres. Med avancerede sensorer fra ABS-bremserne (Anti-lock braking system) og antispinsystemet overvåges bilens køreforhold.

Ford Transit with ESC diagram
Ford Transit driving net to glass building

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver det bedst mulige vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det. Systemet overvåger konstant kraften på hvert enkelt hjul og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget og vejgreb under acceleration.

Styr på din anhænger

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter bilens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øger bremsetrykket på alle hjul.

Ford Transit Trailer Sway Control detail
Ford Transit behind red car with emergency brake assist indicators

Avanceret system til kontrolleret opbremsning

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning. Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer også den maksimale bremseevne ved en nødopbremsning. Det styres automatisk via ESC-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov. Og hvis du foretager en hård opbremsning får Emergency Brake Light (EBL)-systemet automatisk bremselyset til at blinke for at advare bagfra kommende bilister.

Top