• mm
    LASTRUM
  •   Transit Courier V769 max payload
    MAKS. NYTTELAST
  • mm
    OPBEVARINGSLÆNGDE PÅ OP TIL
  • HOLD MIG OPDATERET

DEN HELT NYE FORD TRANSIT COURIER

Mere plads, så din virksomhed kan vokse.

Den nye Transit Courier er stadig kompakt designet, men er blevet længere, bredere og højere. Den er også blevet mere intelligent. Udover at gøre plads til to europaller har vi også forbedret den med avanceret konnektivitet, sikkerhed og drivlinjer. 

Vælg mellem benzin, diesel og den 100 % elektriske E-Transit Courier.

Læg dertil et stærkt, nyt udseende med forbedret funktionalitet, og så har du muligvis fundet den perfekte bil til dit næste eventyr.

VÆLG DRIVLINJE

Vælg mellem et udvalg af avancerede EV-, benzin- og dieselmotorer.

FREMHÆVET UDSTYR

Transit Courier rear ¾ loadspace

BRUG

Vi har rykket grænserne for det kompakte design med den nye og mere rummelige Transit Courier. 

Varerumslængden på 1,8 m øges til 2,6 m med lastluge i varerumsadskillelsen. Og med 1,22 m mellem hjulkasserne får du plads til to europaller og en maksimal nyttelast på 850 kg. Lofthøjden på 1,25 m er med til at give mere plads end tidligere. E-Transit Courier har endda 50 liters ekstra opbevaringsplads i bilens "frunk" (forreste bagagerum).

Transit Courier interior cabin

KONNEKTIVITET

Transit Courier har det nyeste SYNC 4 infotainment system med enten 8” eller 12” (kun E-Transit Courier) touchskærm som er trådløs kompatibelV 769 Sync 4 med Android Auto og Apple CarPlay . Med indbygget modem for bedre tilslutningsmuligheder, navigation i realtid og cloud-opdateringer. Modemmet muliggør også en række funktioner til sikkerhed og køretøjets tilstande, så du kan holde forbindelsen og bevare overblikket over bilens status.

Transit Courier interior

KØREOPLEVELSE

Transit Courier er spækket med avancerede funktioner til at hjælpe dig gennem din arbejdsdag. Intelligente køreassistentsystemerV 769 driver-assist features, herunder adaptiv fartpilot med Lane Keeping, Pre-Collision Assist, intelligent fartkontrol og parkeringshjælp med bakkamera, gør kørsel, parkering og arbejde nemmere, smartere og mere sikkert.

HELE SERIEN

Med et bredt udvalg og opbygningsmuligheder – er der altid en Ford Transit Courier, der til ethvert behov.

E-Transit Courier

E-TRANSIT COURIER

Hold mig opdateret

Red Transit Courier

TRANSIT COURIER

Hold mig opdateret