• MAX LOADSPACE
    MAKS. VARERUM
  • MAX GROSS PAYLOAD
    MAKS. NYTTELAST
  • ELECTRIC DRIVING RANGE
    ELECTRIC DRIVING RANGE
  • BYG DIN FORD

NY FORD TRANSIT CUSTOM

Europas mest solgte varebilBest selling van har netop fået en opgradering.

Den er kendt for sin robusthed og pålidelighed, og nu er den blevet gentænkt. Den nye E-Transit Custom er bygget helt fra bunden med næste generation af tilslutningsmuligheder og produktivitet som de centrale elementer.

Fås i et udvalg af elektrificerede køretøjer eller med traditionelle dieseldrivlinjer. Herunder den nye E-Transit Custom. Med legendarisk performance, men nu som en helt elektrisk varebil for mere effektivitetPlug-in hybrid powertrains og 0 emissioner under kørslen.

Med nye, smarte designfunktioner kan du nu bruge din varebil som et mobilt kontor. Og når de kombineres med et væld af intelligent software og Ford Pro-tilslutningsværktøjer, hjælper de dig med at maksimere bilens driftstid og øge produktiviteten: Din arbejdsbil har aldrig arbejdet hårdere.

SE MERE HER

Se filmen om den nye E-Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

VÆLG DIN MOTOR

Vælg mellem avancerede diesel og EV motorer

Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

SMART LEVERING

Håndbremsen er aktiveret, motoren er slukket, køretøjet er sikret. Delivery Assist automatiserer almindelige funktioner på bilen, som chaufførerne benytter ved hvert stop.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

SMART OPKOBLING

Forbundet med FordPass Pro-appenTooltip, for maksimal produktivitet og sikkerhed.

Fort Transit Custom Trail driving on gravel road

KØR SMART

Avancerede Førerassistancesystemer og AWD gør kørsel, parkering og arbejde smartere og mere sikkertTooltip.

SE, HVORDAN DEN SKILLER SIG UD

HELE SERIEN

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM RÆKKEVIDDE

OP TIL 380 KME-Transit Custom Range ESTIMERET RÆKKEVIDDE

Hold mig opdateret

VÆRKTØJER TIL AT HÅNDTERE DE DAGLIGE OPGAVER

DIT MOBILE KONTOR

Brug din varebil som et kontor på farten. SYNC4Sync 4 attention giver forbedret tilslutning drevet af et nyt 5G-modem, problemfri smartphone-tilslutning, 13" touchskærm, talegenkendelse og Live Traffic-opdateringer, så du kan planlægge din rute mere effektivt. De smarte designtilføjelser omfatter praktisk opbevaring af enheder mellem sæderne, ekstra USB-tilslutninger og en innovativ tilt-funktion i rattet. Dette giver dig mulighed for at skabe et vinklet skrivebord, når du parkerer, hvilket er ideelt til at placere en bærbar computer eller spise din frokost!

Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: HJERNEN BAG HESTEKRÆFTERNE

Mere end bare en arbejdsbil: Den nye Transit Custom er skabt til at blive en del af en integreret Ford Pro-løsning. Dette omfatter en række intelligente softwareapplikationer og værktøjer til flådestyring – f.eks. FordPass ProFord Pro E-Telematics free trial. Alt er forbundet, helt problemfrit.  Dette hjælper med at øge bilens oppetid og maksimere virksomhedens produktivitet.

STRØM HELE DAGEN LANG 

Brug dine værktøjer, uanset hvor du befinder dig. E-Transit Custom fås med Pro Power Onboard-teknologi, så du kan tilslutte dit elektriske værktøj, lys, bærbare computere eller andre enheder, mens du er på farten. 

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

EFTERLAD ET GODT INDTRYK

E-Transit Customs imponerende nye eksteriør inkluderer karakteristiske forlygter med et LED-lysbånd, der oplyser bredden af motorhjelmen, plus et iøjefaldende frontgitterdesign med polygondetaljer.

Ford E-Transit Custom side view on red background

SMART DESIGN

Den nye Transit Custom har forbedrede proportioner med en lavere indstigningshøjde for nemmere adgang til kabinen, bekvem gennemgang i førerkabinen og en udvendig højde på under 2 meterSub 2.0 m height, ideel til parkering i parkeringshuse.

Driver assist parallel parking graphic

TEKNOLOGI TIL FØRERASSISTANCEFUNKTIONER

Det kan være svært at parkere på en travl gade eller på en trang parkeringsplads. Men den nye Transit Customs aktive parkeringshjælp og det avancerede 360-graders kamera med todelt skærm gør det nemtDriver-assist features are supplemental.

Keyless start close up

NØGLEFRIT SYSTEM & START

Med Fords nøglefrie system kan du komme ind i og starte bilen uden at skulle rode i lommerne efter nøgler. Så længe du har din fjernbetjeningsnøgle  med dig.