Home > Van > NY TRANSIT CUSTOM

NY FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom har altid været kendt for sin funktionalitet og pålidelighed. Nu kan du glæde dig til endnu flere innovative funktioner og intelligente teknologier, større effektivitet og kvalitetspræget design og håndværk. Resultatet: Du kan se frem til at sætte dig bag rattet i en varevogn, der er mere raffineret og sofistikeret end nogensinde før.

 

Erhvervsleasing via Ford Lease

Leasingydelse fra 1.923 kr./md.

Ford Transit Custom 2.0 TDCI 105 HK 208 TREND FWD L1 4D

Kontakt Ford-forhandler

Ekstraordinær leasingydelse: 20.000 kr. • Leasingperiode: 36 måneder • Kilometer pr. år: 15.000

Tillægspriser pr. måned:
L2H1: 145 kr. • Xenon-forlygter: 75 kr. • Automatgear; 295 kr. • 130 125 kr.
170 HK: 250 kr. • 20.000 km/år: 180 kr. • 25.000 km/år: 357 kr. • 30.000 km/år: 559 kr.

Erhvervsleasing via Ford Lease. Inkl. service og vedligeholdelse i hele leasingperioden. Ovenstående er et beregningseksempel. Alle beløb er ekskl. moms. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Positiv kreditvurdering kræves. Tilbud gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.

Ny Transit Custom interiør

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskiltene, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Et ikon for det aktuelle fart- eller overhaling forbudt-skilt ses på instrumentpanelet og skifter, hver gang bilen kommer inden for en ny afgræsning.

Større motorkraft, lavere emissioner.

Med vores avancerede Ford EcoBlue 2.0 liters-motorer er Transit Custom designet til at imødegå de strenge Euro 6-emissionsstandarder, der giver reduceret emissioner og reducerede driftsomkostningerne.

Ny Ford Transit Custom EcoBlue
Ny Ford Transit Custom - SYNC 3

SYNC 3. For en god oplevels

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen til omverden og betjene din telefon, musik og navigationssystem. Vælg enten stemmestyring eller 8” touch screen i farver med træk- og zoomebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." 

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Ny Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom

Klassens bedste varerum

Custom kan nemt fragte almindelige 8' x 4' plader, der lægges fladt på gulvet, eller tre europaller. Takket være lugen i varerumsadskillelsen, kan den også rumme genstande på op til 3,4 m (L2), uden at forhindre dig i at anvende passagersæderne foran. Varevognen tilbyder et varerum på i alt seks kubikmeter – og det er versionen med kort akselafstand (L1). Den lange akselafstand (L2) tilbyder 6,8 kubikmeter. Custom har en bred skydedør til pålæsning fra siden. Skydedørene har desuden en ny mekanisme, som sørger for, at de forbliver åbne under pålæsning.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top