DEN NYE FORD TRANSIT CUSTOM MS-RT

Den kompromisløse udgave af originalen

Er du klar til at gøre en forskel? Den helt nye Ford Transit Custom MS-RT omfavner motorsportens ånd, hver gang du kører.

EN DER VENDER HOVEDER

Et design, der kræver et ekstra kig.

Ford Transit Custom MSRT Green Front
green ford transit ms-rt front left

Indtag vejen med en muskuløs og samtidig aerodynamisk forkofanger med integreret splitter. Sammen med markante 19" antracitfarvede alufælge, der suppleres af iøjnefaldende MS-RT blå bremsekalibre. Du er officielt blevet indviet i en eliteklub for varebiler.

transit custom msrt green rear

Efterlad et indtryk, uanset hvor livet eller arbejdet fører dig hen. Inspireret af motorsportens spændende verden finder du en imponerende hækspoiler, bagdiffusor, sportssideskørter og kofanger – alt sammen elegant integreret. Foran er der en markant kofanger med integreret splitter og en fremtrædende blank sort kølergrill. Stilfuld fra alle vinkler.

ford transit custom msrt steering wheel

Vores unikke MS-RT-rat, komplet med markør for øverste dødpunkt, tilføjer et strej af motorsport til hver køretur. Og med SYNC4 via en intuitiv 13"-touchskærm forbliver du forbundet under din kørsel.

transit custom msrt seats

Oplev den ultimative kørekomfort. Læn dig ind i den betryggende favn af MS-RT Sportssæder, der er håndlavede i førsteklasses, dyrefrit Eco-Leather® og ruskind. Med iøjnefaldende blå kontrastsyninger og MSRT-logo lige under nakkestøtten.

DET LIGGER I DETALJERNE

VÆLG DIN KARROSSERISTIL